Şimdi Ara

iPhone rehberine Samsung'daki kişileri ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Note 3 telefonumdaki tüm rehberi iPhone rehberime kaldırmadan aktarmak istiyorum. Sadece aktarımı Google Hesabı üzerinden yapabiliyorum ama o zaman da hangi hesaptaki kişiler kullanılsın sorusuyla karşılaşıyorum. İkisini birden iPhone'da nasıl kullanabilirim?

Bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz acil de

• Move To iOS uygulamasi var onu kullanabilirsin internetten arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mellancollic M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -> mail ayarlarında gmail kurun. Daha sonra oradan kişileri aktif edin. Google hesabınızdaki kişilerinde rehberinize eklenmesi gerekir.

• eorenc kullanıcısına yanıt
    bu şekilde denedim olmadı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

Move To iOS uygulamasi var onu kullanabilirsin internetten arastir

yükleyip baktım, ama bu da yeni bir iPhone kurulumu için diyor uygulama açılır açılmaz
  • mellancollic M kullanıcısına yanıt
    Gmail kişilerde rehberiniz mevcutsa bunu csv formatında bilgisayarınıza atın. Daha sonra bilgisayardan icloud hesabınıza girip bu dosyayı yükleyin. Gerekli düzenlemeleri burada hızlıca yapıp telefonunuz ile senkron kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mellancollic

Merhaba,
    Samsung Note 3 telefonumdaki tüm rehberi iPhone rehberime kaldırmadan aktarmak istiyorum. Sadece aktarımı Google Hesabı üzerinden yapabiliyorum ama o zaman da hangi hesaptaki kişiler kullanılsın sorusuyla karşılaşıyorum. İkisini birden iPhone'da nasıl kullanabilirim?

Bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz acil de

Merhaba ;

öncelikle note 3 telefonunuza google play storeden My Contacs Backup isimli bu uygulamayı telefonunuza indirin ----->https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globile.mycontactbackup&hl=tr rehberinizi bu uygulama sayesinde yedekleyerek mail adresinize gönderin daha sonra bilgisayardan mailinzi açın gönderdğiniz rehber yedeğini vcf kart şeklinde gelen rehberi indirin icloud.com sitesine girin rehber bölümüne gelin içe aktar kısmından indirdiğiniz vcf formatlı kartı seçin rehberiniz komple iphone a aktarılmış olacaktır güle güle kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • My contacts backup ile yedekleyip mailinize gönderdiğiniz dosyayı ,iphone da aynı mail adresini kurup açtığınızda direkt telefonunuza yükler. Uzun süredir kullandığım başarılı bir uygulama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.