Şimdi Ara

IPHONE RESTORE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 4.3.2 versiyon jailbreakli iphone4'ü 5.0.1 versiyona güncellemek istiyorum baya bi karıştırdım forumu fakat tam cevabı bulamadım; sorunsuz bir şekilde 5.0.1'e geçebilmem için itunes ile shift+restore ile 5.0.1 güncellemesini mi seçmemiz lazım ? şimdiden teşekkür ettim

• hemen hemen aynı durumdayım,,up
  • telefon simkilitli degil ise itunes ile back up aldiktan sonra restore demeniz yeterli.sonrasinda 5.0.1 icin forumda jailbreak anlatimi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

telefon simkilitli degil ise itunes ile back up aldiktan sonra restore demeniz yeterli.sonrasinda 5.0.1 icin forumda jailbreak anlatimi mevcut.

restore derken??shift+restore sonra 5.01'i seçip mi yapıyoruz?onu mu kastettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Oğuz

quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

telefon simkilitli degil ise itunes ile back up aldiktan sonra restore demeniz yeterli.sonrasinda 5.0.1 icin forumda jailbreak anlatimi mevcut.

restore derken??shift+restore sonra 5.01'i seçip mi yapıyoruz?onu mu kastettiniz?

back up yapmazsak ...
  • uppp
  • Arkadaşlar bende sizin gibi aynı durumdaydım eğer telefonunuz da gevey falan yok ise normal yurt içi alınma yada yurtdışından kontratsız alınıp pasaporta işlenmiş v.s sıkıntısınz telefon ise diye takın itunes e yedekleyin ve restore etmeye başlayın önce 300 mb falan bi dosya indirir sonra kendisi yükler zaten gayet kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    iPhone 6 restore
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

uppp

kardeş telefon hakkında daha çok bilgi yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.. 4.3.x önemli değil jb de.. önemli olan simkilitli mi simkilitsiz mi telefonun nasıl gevey mi yoksa zamanında software unlock ile açılmış baseband mi korunmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaşlar bende sizin gibi aynı durumdaydım eğer telefonunuz da gevey falan yok ise normal yurt içi alınma yada yurtdışından kontratsız alınıp pasaporta işlenmiş v.s sıkıntısınz telefon ise diye takın itunes e yedekleyin ve restore etmeye başlayın önce 300 mb falan bi dosya indirir sonra kendisi yükler zaten gayet kolay.

Teşekkürler hallettim .. restore yapınca update te yapıyormuş 5.0.1 e bunu bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: P!iZ

quote:

uppp

kardeş telefon hakkında daha çok bilgi yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.. 4.3.x önemli değil jb de.. önemli olan simkilitli mi simkilitsiz mi telefonun nasıl gevey mi yoksa zamanında software unlock ile açılmış baseband mi korunmuş?

Bende bunun cevabını arıyorum benim cihaz i4 CDMA 5.0.1 jb ben bunu nasıl restore ederim restore ile herşey siliniyor mu?restore sonrası jb de ekstra bir işlem yapmamıza gerek var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.