Şimdi Ara

İphone Restore Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
10.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar aslında yeni bir iphone kullanıcısıyım. İphone'umda teli kapatıp açtığımda ekran kayması ve siyah beyaz bir ekranla karşılaşıyorum. Restore ile düzeltebileceğimi düşündüm. Ancak restore edemiyorum. Restore ederken "Preparing iphone for restore" işleminde uzun süre devam ediyor. Ancak restoreyi bitirmiyor. Bu ekran kayması ve restore sorunum hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. İlgilinize teşekkürler..

• iphone pcye bağla ve itunes u aç sonra home ve wake tuşlarına aynı anda uzun bir süre bas 10 - 20 sn gibi bişey sonra itunes bağlantı resmini görücesin sonra restore etmeyi dene belki sorunun çözülebilir uzun bir süre beklemesinin bir sebebide eğer itunesta 1.1.4 update'ti yoksa onu internet üzerinden indiriyor olablir çünkü o olmadan restore edemessin dosyanın boyutuda yaklaşık 160 mb birz zaman alabilir inmesi tabii bağlantı hıznlada alakalı bişey bu bir dene belki sorunun düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantina -- 29 Mayıs 2008; 21:32:55 >
  • Restore işini çözdüm. Restore tamamlandı. Ancak mesela telefonu itunesa bağladığımda, mixtubeden video indirirken ekran donup çizgi çizgi oluyor ve teli restart ediyor. Bu olaylardan sonra telefonun seside gitti ve tel çalarken ses çıkarmıyor. Ne denediysem olmadı. Bu sizce yazılım problemimi yoksa yoksa telefondamı sorun var.
  • benım cıhaz da da aynı sorun sadece ekran ılk acıldıgı zaman sıyah beyaz kareler oluyor ama daha sonra duzelı sadece 2 3 sanıye suruyor.bı cok kere restore yapdım ama duzelmedı bı sorun olurmu onuda bılmıyorum
  • Restore yaparken nasıl yaptığınızla ilgili bir sorun oluşuyor.
    Restore yaparken tamamen Fabrika ayarlarına dönmeden bu işlemi yapıyorsanız,eski hataların üzerine sistem kurulacağından,sorunlar devam edecektir.
    Ancak,Fabrika ayarlarına dönüp sonra Restore işlemini gerçekleştiriniz.
    Bu arada,tüm bilgi ve belgeleriniz silinir ve hafıza da bi şey kalmaz.onun içindir ki,yedeğinizi alın.Telfon numaraları,resimler,notlar,şifreler vs.
  • hocam benim iphone 3gs dede oldu bu sorun restore devam edıyo cıkamıyorum sen nasıl hallettın restoreyı anlatır mısn
  • merhaba arkadaslar bende iphone 3gs 32 gb genpa var 4.1 jb vardı telefonda 4.3.5 e guncellestırmek ıstedım upgrade ettım sonra bıseyler oldu restore etmeye calıstım
    Preparing iphone for restore cıkıyo sonra 2003 hatası verıyo anlayan varsa nasıl düzeltebileceğimi söyleyebilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 6 restore
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konudaki gibi yapmaya çalış. İtunesda güncel sürüm olsun.

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=49612020&fromTablet=yes
  • Hocam ben bu telefondan fazla anlamıyom banada arkadas yapmıştı jbyi bu videolar çok karışık hangisini yapıcam ben onu bıle anlayamadım
  • Yav ne yaptığımı nasıl yaptığımı bilmiyorum ama açıldı telefon çok teşekkür ederim.Ama eski hali gibi açıldı yani 4.1 jbli telefon sesleri kesildi neden oldugunu bilmiyorum.Bunu nasıl düzeltrim yani ben bunun için restore ederken bozmustum aslında teli ses açıkken kilit açma sesi çıkmıyo ve sessize alırken telefon titremiyo
  • merhaba arkadaşlar elimde 3gs 16gb var ios 5'e geçirdim ancak sonrasında şöyle bir sorun oluştu şu an ayarlar sayfasına hiçbir şekilde giremiyorum tekrar restore etmeyi denedim hata verdi ve şu an iphone'u ne bilgisayar görüyor ne de itunes başka bilgisayarda da denedim sonuç aynı böyle bir sorun yaşayan var mı varsa çözümü anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.