Şimdi Ara

iPhone sahiplerinin VR uygulamalarına ilgisi oldukça büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone sahiplerinin VR uygulamalarına ilgisi oldukça büyük 

Sensor Tower tarafından gündeme getirilen yeni verilere göre iPhone kullanıcılarının büyük bir kısmı, akıllı telefonlarının VR uyumluluğu olmamasına rağmen sanal gerçeklik uygulamaları indiriyor. Kullanıcılar, Apple’ın bu yönde kayda değer bir hamle yapmış olmamasına rağmen bazı uyumlu uygulamaları Google Cardboard ile kullanabiliyorlar.

Verilere göre 2015’in Ocak ayından itibaren App Store üzerinden, Google Cardboard ile kullanılabilen 106 milyon uygulama indirildi. Bu uygulamaların çoğu birçok ülkede tatil dönemi olan geçtiğimiz Aralık ayında indirildi.

İndirilen uygulamaların yüzde 57’si VR oyunları. 2016 senesinde 36.9 milyon indirilme sayısına ulaşan VR oyunlarının başında Ninja Kid Run VR yer alıyor. Bu oyunu VR Roller Coaster ve Tap Tap Fish- Abyssrium takip ediyor.

iPhone kullanıcıların tüm imkansızlıklara rağmen VR teknolojisine bu kadar düşkün olmaları, Apple’ın teknolojiden büyük gelir elde edebileceğinin göstergelerinden birisi. Ancak Apple’ın bu konuda Google, Samsung ve diğer akıllı telefon üreticilerinden çok geride kaldığını söylemek maalesef yanlış olmazdı.

• Ben kullanıyorum. YouTube 360 video yada Google cartboard da resim manzara vs bakıyorum. Kimse kusura bakmasın hiç de kendimi geride kalmış gibi hissetmedim. Bir imkansızlık görmedim.

• VR aşırı derecede gereksiz bir teknoloji AR teknolojisi gelişip oturana kadar millet eğlensin diye çıkardılar resmen. Bir 10 sene sonra göreceğiz kimin ilgisi kalacak buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e adamlar onca zaman bekledikten sonra hayatlarında ilk defa o duyguyu tadabildiler. Bırakında indirsinler dimi.(yeni diye)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

VR aşırı derecede gereksiz bir teknoloji AR teknolojisi gelişip oturana kadar millet eğlensin diye çıkardılar resmen. Bir 10 sene sonra göreceğiz kimin ilgisi kalacak buna.

Bence gereksiz olan sensin S7 Edge ile VR gözlük takıp Netflix üzerinden film bile izliyorum ben.
  • O berbat ekranla anca piksel piksel anadolu belgeseli izlersin VR ile... 2K bile yetersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iondon

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

VR aşırı derecede gereksiz bir teknoloji AR teknolojisi gelişip oturana kadar millet eğlensin diye çıkardılar resmen. Bir 10 sene sonra göreceğiz kimin ilgisi kalacak buna.

Bence gereksiz olan sensin S7 Edge ile VR gözlük takıp Netflix üzerinden film bile izliyorum ben.

Dandik bir vr gözlükle netflix'te film izleyip tatmin oluyorsan tamam sen onunla devam et. AR teknolojisi VR'ın sahip olduğu neredeyse her şeye sahip üstüne tonla ekstrası var muhtemelen AR ne onu bile bilmeden bodoslama savunmaya koşmuşsundur ya neyse. Dediğimin arkasındayım VR aşırı çöp bir teknolojidir ileride zaten göreceğiz kimse yüzüne bakmayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapar bir gözlük satar 3 bine. 5 bin de telefon etti 8 bin. ıvır zıvır derken 10 bine tamamlar apple bu işi

• nvidia çalışanının videosu aklıma geldi :)))))))))))

• Herhangi bir VR gözlüğe elmayı basıp satsınlar, ne de olsa kitlesi parayı elmaya veriyor

• HD ve FULL HD ekran ile izler onlar VR :D :D

• John Carmack'ın paylaşımlarına biraz bakılırsa Oculus baya Apple tarafına kayıyor gibi zira HTC Vive yüzünden bilgisayarda yer bulamadılar. Android tarafı zaten hem Google'ın kendi çözümleri hemde diğer firma çözümleri ile coşmuş durumda.

Apple Oculus'un şu an tek çıkar yolu.

• Steve öldü apple ısırılmış patates oldu, hiç mi aklı çalışan vizyonu olan adam yokmuş aralarında bu nedir yav yenilikçilik birden puf yok oldu sanki bu gün apple'ın çıkarması gereken ürünleri samsung, htc ve hatta inanması güç ama micropsoft çıkarıyor...

micropsoft surface studio
    htc vive
    Samsung note serisi (kalem entegre cihazlar)
    ve hatta steam market apple market in olması gereken yerde utanmaları gerek...

• İlgileri büyük olur çünkü daha yeni tanıştılar. Halbuki Android'de bin yıldır var. :D

Üzülüyorum Apple kullanıcılarına.

• Zengin Gerçeklik'ti bu en son Apple tarafında malum fakirlerin teknolojileriyle onlarınki bir mi :D

• Nedense hiç ilgim yok şu alete , insanlara zorla bu teknolojiyi satmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorum belkide yanılıyorumdur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.