Şimdi Ara

iPhone şarj olurken yüzdelikte ani değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 gün önce iPhone 6s aldım şarj gitme süresi ve yüzdelik değişimi düzgün fakat şarj olurken bi bakıyorum 20 dk da %4 doluyor 2 dk geçtikten sonra tekrar bakıyorum %10 doluyor bide yüzde 90 a geldiğinde şarj dolu diyor acaba batarya daha kalibre olmadığı için mi böyle Ayrıca 2 saat civarı sürede telefon şarjı doluyor acaba sorun yazılımsal mı donanımsal mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende mevcut 9.2.1 sürümünden kaynaklıymıs apple desteği aradım 9.3 ile sorun giderilecekmis yani yazılımsal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an bende İOS 9.1 var 9.2 ye geçmelimiyim yoksa 9.3 ü bekleyeyim mi bilemedim 9.2 de düzelir mi geçersem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan.C.K

Şu an bende İOS 9.1 var 9.2 ye geçmelimiyim yoksa 9.3 ü bekleyeyim mi bilemedim 9.2 de düzelir mi geçersem

Düzelmez ama geçici bir çözüm var şöyle anlatayım ; ayarlar > genel > tarih ve saat > otomatik ayarlayı kapat
    Dene bakalım değişiklik olcakmı

• Hayatım da hiç iPhone kullanmadım o yüzden birçok şey insana farklı geliyor Samsung da 10 tane WiFi görürken iPhone da 2-3 WiFi görüyor daha kim bilir ne farklılıklar var o kadar Samsung a alışmışım ki her gariplikte telefonda birşey var mı diye korkuyorum telefonda gariplik olduğunu anlama yolu var mı peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 6 Şubat 2016; 21:49:12 >
  • İphone farklı bir cihaz ama zamanla alışacaksın merak etme ve seveceksin :) ben hiç android kullanmadım kullanmakta istemiyorum aklına takılan soruları sor wifi mevzusuna gelince iphone evet wifi çekim gücü az bunu yazılım ile kısıtlamışlar sebebinide biliyorum desem yalan olur ama illaki bildikleri birşe var için rahat olsun cihazında hiç bir sorun yok@Ozan.C.K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 6 Şubat 2016; 23:08:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ios 9 yuklu bir çpk cihazda dediğiniz ğroblem var arada benım ıphone 6 yada oluyo yazılımsal bir sorun ıos9.3 te çözülür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.