3 gün önce iphone 4 aldım ve kullanmaya başladım, bu sabah şarjını fulledim ve öğle saatlerinde cihazı şarjdan çektim, yaklaşık 6 saat oldu ve telefonla hiç konuşmamama, 3g ve wireless hep kapalı olmasına rağmen şarjım şu an %41'de. ayarlar menüsünden kullanım kısmına geldiğimde kullanım: 5 saat,48 dakika , beklemede: 5 saat,48 dakika yazıyor. her iki sürenin de aynı olması normal midir acaba? dün akşam cihazı ilk defa pc'ye bağlayıp itunes ile müzik attım. bununla alakası olabileceğini pek sanmıyorum ama.. ip 3g'de de şarj çok iyi gitmiyordu ama bu kadar da az değildi..? yardımlarınız için teşekkürler.
beklemede ve kullanım sürelerinin aynı olması durumu benim 2 defa başıma geldi, çok araştırdım çok şey denedim fakat restore dışında başka bir çözüm bulamadım. telefonu backup alıp restore yaparsanız sorun düzelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
beklemede ve kullanım sürelerinin aynı olması durumu benim 2 defa başıma geldi, çok araştırdım çok şey denedim fakat restore dışında başka bir çözüm bulamadım. telefonu backup alıp restore yaparsanız sorun düzelecektir.
her iki sürenin de aynı olması kesinlikle bir problem olduğunu gösterir mi acaba?
Problem ama korkulacak bir şey değil teli ac kapa tam şarj yapınca bende düzelmişti dene olmazsa arkadasın dediğini yap
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRPEDIEN
Problem ama korkulacak bir şey değil teli ac kapa tam şarj yapınca bende düzelmişti dene olmazsa arkadasın dediğini yap
akşam deneyeceğim, ilginize teşekkürler.
arkadaşım restore etmen en akıllıcası böyle bir sorun bendede olmuştu restore ederek çözüme ulaştım.
İzledigin yontemi ve sonucunu burda yazarsan bizler icin de bir tecrube olmus olur.
İzledigin yontemi ve sonucunu burda yazarsan bizler icin de bir tecrube olmus olur.
telefonu sabah şirkette şarj ettim ve yaklaşık 2,5 saatte şarj oldu, az önc eve gelince %10'dayken taktım ve batarya doluluk oranı 30 dakikada %50'ye çıkmış. sabah şirkette eski iphone 3'ümün şarj aleti ile şarj etmiştim, şimdi kendi orjinal şarjı ile taktım. şarj dolma süreleri arasında ciddi fark var, bununla da bir ilgisi olabilir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: FRaNKeNCoW
quote:
Orijinalden alıntı: kutri
telefonu sabah şirkette şarj ettim ve yaklaşık 2,5 saatte şarj oldu, az önc eve gelince %10'dayken taktım ve batarya doluluk oranı 30 dakikada %50'ye çıkmış. sabah şirkette eski iphone 3'ümün şarj aleti ile şarj etmiştim, şimdi kendi orjinal şarjı ile taktım. şarj dolma süreleri arasında ciddi fark var, bununla da bir ilgisi olabilir mi acaba?
evet arkadaşlar, telefonun şarjı %100 olduktan sonra 15-20 dakika daha bekleyip şarjdan çektim, bir 15 dakika daha bekledim şimdi baktığımda kullanım:1 dakika, beklemede:15 dakika yazıyor. şarj da anormal hızlı bir şekilde düşmezse sanırım sorun hallolmuş demektir. alakası için herkese teşekkür ederim.
Arkadaslar selamlar aynı dertten muzdarip oldugum icin yazıyorum. Benim telefonum 3gs.. 2 gün öncesine kadar hicbir sorunum yoktu. 2 gundur kullanım süresi ve bekleme suresi esit gidiyor. Cozum olarak arkadaslar restore edilmeli diye cevap vermişler. Ancak benim soyle bir sorunum var ben telefonu ABD den aldım ve sonradan unlock yapılmıs ve jailbrakeli bir cihaz. Satan kişi telefonumu itunes uzerinden upgrade edersem unlock ozelliğimi ve jailbreaki kaybedeceğimi soylemişti. Simdi restore olayı da itunes uzerinden yapılacagına gore yine boyle bir riskle karsı karsıyamıyım acaba. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar.
Bence telefonunuzda sorun yok çünkü JB yaptığınızda, SBSettings gibi programlar yüklediğinizden telefon sürekli kullanımda olarak algıladığından dolayı bekleme ve kullanım süreleri aynı gözükecektir. Telefon yurtdışı ise ve versiyonu düşükse muhtemelen restore için 4.3.5'ten başkasını apple imzalamayacaktır bu nedenle unlock özelliğiniz ve Jailbreak'iniz gidecektir normal olarak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme