Şimdi Ara

iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir durumda nüfusun en az %90'u iPhone kullanacağı için böyle bir durum asla yaşanmayacak zaten. Çünkü Apple'ın anavatanı ABD. Bu ülkede aynı avantajlara sahip olmak istiyorsa iPhone yerine kendi teknolojisini "satın almaya" MECBUR.

• 20 bin lira fazla olsun apple olsun iyi akşamlar

• Bu devirde 50 bin liralık telefonu demode 60hz ekran, 20W hızlı şarjla her şeyini kırparak satmaya çalışırsa düşer tabiki. Apple ürünlerini iyi bilen ve kullanan biri olarak ben bile bu sefer gittim Galaxy S23 aldım. NFC ile dokunmatik ödeme yapabilmek bile büyük rahatlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 27 Nisan 2024; 02:35:50 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Tırnağı olamaz ... 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demek ki sadece çok özellik ve neredeyse sınırsız destek kullanımda ayrıca son nesil donanımları ve özellikleri yetmiyor android tarafta artık uzun yıllar güncelleme desteği de veriyor firmalar ve stablite de arttı eksikleri her cihazda tam donanım desteği ve her cihazın amiral gemisi olması bu şekilde çok adet üretilecek amiral gemileri ucuzlayacak ve bu şekilde donanım çeşitliliği azalacam model çeşitliliği azalacak ve hem firmalar daha stabil ve optimize güncelleme sunabilecek geliştiriciler de daha kolay uygulama geliştirebilecek kullanıcılar da daha kolay ve ucuz aksesuar bulabilecek ayrıca cihazların fiyatı eakisi gibi düşmeyecek

• demekki apple yavaşlatmaya yeniden başlıcak :)

• ahmed13 A kullanıcısına yanıt

Hocam, nokta ve virgül filan kullansan hiç fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatların kesinlikle etkisi var ancak android, eskisi gibi değil, artık daha güzel.
    ben iphone kullanıyorum, geçende samsung'un bir telefonuna baktım da menüler, araçlar ve telefonun kendisi de çok şık minimalist bir tasarımda geldi, hoşuma gitti aslında.

• Android tarafına bu hafta Akbank ile saatten bile temassız ödeme geldi iPhone hala nfc ile ödeme yapamiyor. 50 bin TL verip hala yanında cüzdan taşıyıp 60hz telefon kullanmak da ne bileyim..

• Android işlemci ısınma sorununu çözer ve gereksiz milyon tane uygulamayı kaldırma özgürlüğü tanırsa makas kapanır.

• Düşüşün olduğunu bende düşünüyorum. Bunu kendimde görebilirim. Apple bana göre ergonomik ve kullanışlı değil. Bu yüzden artık tamamen android tarafına geçmiş durumdayım. iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte

• Samsung S23 ve S24 serileri gerçekten başarılı. S24 Ultra satışları özellikle çok etkili.

• Exadious kullanıcısına yanıt
    Önemsiz bir mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs max dahi neden iphone 13-14-15 alayım dedirtiyor.Yazılım aynı,kameralar benzer performans oyun vs oynamayanlar için benzer ekran kalitesi hepsinin iyi.Neden geçiş yapayım diyorsunuz.Çünkü bir heyecan vermiyor.1 gün geçmeden alışırsınız yeni cihaza.Samsung bu anlamda daha iyi ancak o da amiral gemisi modellerini s23-24 A serisine yani ucuz serilerine benzetiyor bu sebeple o platformda alınabilecek s23-24 ultra olabilir.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Hem XS hem iP15 sahibi olarak kamerada büyük fark var hocam 15 serisi kamerada kendini aşmış aşırı iyi çekiyor. Standart kullanımda büyük bir deneyim farkı yok XS de gündelik hayatta güncel modelleri aratmıyor gayet hızlı sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2024. Hala Android işletim sistemi kötüleniyor.

• infinitus.amor İ kullanıcısına yanıt
    Ben de Samsung ekosistemine geçiş yaptım. Samsung Galaxy A54 5G, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Buds2 sahibi olarak Samsung'dan da Android sisteminden de memnunum şu an.

iPhone satışlarında son 7 yılın en sert düşüşü, Android yükselişte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 27 Nisan 2024; 13:48:22 >
  • Android coğrafyasında daha fazla serbestlik var. Samsung'da zaten amiral gemisi olarak şahane telefonlar çıkarıyor. 22-23-24ultra modellerindeki kalemi , kamera açıkken uzaktan fotoğraf video çekiminde de kullanabilmek ayrıca şahane özellik.

• İlk telefonum iPhone SE 1. Nesildi 5 yıl kullandım

Ardından kullandığım apple modelini yazıyorum

SE 1 - 6s - 7 - 7 plus - 8 - 8 plus - 12 mini - 13 mini - 15 - 15 pro max - SE 2

Şuan SE 2 2020 ile devam edeceğim 16 pro modelini bekliyorum veya istediğim gibi olursa SE 4 2024

15 ve 15pm de kullanıp satmış biri olarak kullanıcı deneyimi bakımından yedekte duran iPhone 7 ile 15 pm arasında hiç bir fark yok

Bakın Donanım olarak demiyorum arada fersah fersah donanım farklı olmasına rağmen kullanımda günlük yaptığımız işlerde 10 yıl önceki cihaz ile hiç bir fark yok

Artık iOS un kendini ciddi anlamda yenilemesi gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam biz ailecek geçtik. Samsung ekosistemi harika bence de.Bizim gibi çok kişi olduğunu düşünüyorum. Böyle giderse Apple daha çok düşer

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.