|
Bildirim
iPhone'lar çok uzun ömürlü 5-6 yıl performans kaybı olmuyor, kameraları da çok iyi çekiyor. 2-3 senede bir pilini değiştirdiğinde uzun yıllar kullanabiliyorsun hal böyleyken zırt pırt telefon değiştirme arzusu olmuyor artık doyum noktasına ulaştı insanlar yeni iPhone'a verecekleri parayı başka şeylerde kullanıyorlar. olması gereken. |
Apple eskisi gibi heycan katmıyor, önceden her yeni İOS yazılımında acaba ne gelecek yenilik diyip bekler, sonra diğer telefonlarda olmayan, olsa da apple kadar kullanışlı yapamayan özellikleri kullanırdık. Şimdi o heyecan kalmadı. |
Bacanak 7s (plus da olabilir) den s24 ultraya geçti. Lan ben kendime bunu niye yapıyormuşum, artık zevk için sahibinden açıp gönlümce geziyorum dedi 😀.
Not: ios u kötülemek için yazmadım, eski den yeniye geçiş anlamında |
Bu devirde 50 bin liralık telefonu demode 60hz ekran, 20W hızlı şarjla her şeyini kırparak satmaya çalışırsa düşer tabiki. Apple ürünlerini iyi bilen ve kullanan biri olarak ben bile bu sefer gittim Galaxy S23 aldım. NFC ile dokunmatik ödeme yapabilmek bile büyük rahatlık.
|
Bu yorumu iPhone 15 pro Dan yazıyorum. İnstagram story Atıp arkaya şarkı koyunca görüntü kalitesi bozulmuyor. Hayatım boyunca android kullanıp iPhone ye geçtim. Gördüğüm tek fark bu. Alacağım bir sondaki telefon huawei veya honor olacak. Büyük bir dikkatle takip ediyorum modellerini.
|
ABD'deki fiyat teklifleri Türkiye'de olsa nüfusun en az %90'ı net iPhone kullanır. |
Bende yakınlarına sabır diliyorum, zor gerçekten zor
![]() |
5-6 yıl performans kaybı olmuyor öyle mi? yıllarca kullanmamış olsam inanacağım |
Hayatımda ilk defa tableti iPad almıştım. En büyük pişmanlığım olmuştu. Android'in özgürlüğüne alışan biri için Apple ürünleri tam bir hapishane.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
iPhone'lar çok uzun ömürlü 5-6 yıl performans kaybı olmuyor, kameraları da çok iyi çekiyor. 2-3 senede bir pilini değiştirdiğinde uzun yıllar kullanabiliyorsun hal böyleyken zırt pırt telefon değiştirme arzusu olmuyor artık doyum noktasına ulaştı insanlar yeni iPhone'a verecekleri parayı başka şeylerde kullanıyorlar. olması gereken. |
|
Apple eskisi gibi heycan katmıyor, önceden her yeni İOS yazılımında acaba ne gelecek yenilik diyip bekler, sonra diğer telefonlarda olmayan, olsa da apple kadar kullanışlı yapamayan özellikleri kullanırdık. Şimdi o heyecan kalmadı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dayı siz hasta mısınız |
ABD'deki fiyat teklifleri Türkiye'de olsa nüfusun en az %90'ı net iPhone kullanır. |
|
|
var ama sadece apple pay ile kullanımına izin veriyor. 5 sene önce kullandığım p20'de böyle saçmalıklar yoktu. sağolsun hükümetimiz bu konuda uyumaya devam... |
|