< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Şu telefon çok ilgimi çekiyor. Sonra aklıma 2700 tlsinin vergi olduğu geliyor ve telefondan soğuyorum.
|
Fakir ayfonu bile 5000tl.
|
1800 mAh pil kapasitesi de geliyor akla.
|
Ederi 3000 uzerinde elma logosu olmasa net 3000 yil 2020 bu tasarimi aldiramazsinizda elma olunca aliyorlar.Ilgincler dogrusu ÇÖP.
|
O batarya ile alınmaz o telefon.
7 seneden fazla oldu herhalde o kasa çıkalı |
Günümüzde giriş seviyesi telefonlar 3000tl bandına gelmiş bulunmakta. Normal geliyor artık şu şartlarda bu paralar.
Normalleştirdiler bizi albayım... |
4000 olsa zorlardım da 4.900 çok para aga be. İyce cılkı çıktı bu telefon fiyatlarının
|
Bilinen sitelerden daha pahalıya satıp, 1 ay süreli puan vermek.. Aptal saptal işler..
|
İlk 3 ay 3k mAh performansı alırsın sonra gezersin prizle
Neymiş 2k pil 6k ile eşdeğer olacakmış. 2 pubg oyna bakayım sen. Arkadaşta XS var 3-4 el sonra şarj 20 oluyor temiz kullanıyor birde. Ben akşama kadar oynayabiliyorum 4k mAh ile. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Temmuz 2020; 0:23:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willyyyyy -- 8 Temmuz 2020; 0:33:29 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techsen32 -- 8 Temmuz 2020; 0:51:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 8 Temmuz 2020; 1:6:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Temmuz 2020; 1:25:12 > |