Şimdi Ara

iphone se-kullanım süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Discovery telefona sahibim. Telefonu kullandığım anlar iş gereği whatsapp oluyor o da baya yoğun oluyor ve yoğun telefon görüşmeleri oluyor. Şöyle diyeyim discovery'nin şarjı yetmiyor bazen şarja ekstradan %10'luk falan doldurursam ancak iş çıkışına kadar yetiyor. Bunun dışında film izleme, müzik dinleme işini bilgisayardan yaparım telefonda yapmam. Oyunu da bilgisayardan oynarım. Telefona indirdiğim oyunlar da popüler oyunları meraktan indirir bakarım daha sonraki günler sıkılınca silerim.

Sizce SE alınca günü ya da en kötü mesaiye kadar idare eder mi ?

• SE kullanıcısı olarak üzülürsün derim. Lte ve bluetooth ile şarjı oldukça hızlı tükeniyor. Wifiye bağlı ve bluetooth kapalı iken (oyun oynamaksızın) 6-7 saat arası kullanım süresi alınabiliyor. Lakin işin gereği sana yetmez diye tahmin ediyorum. Harici şarj aleti taşırsan 2000 mah bir alet işini ziyadesiyle görür. iPhone 6S ya da 7 plus ise bu konuda çok daha tatmin edici. Bir diğer alternatif ise bataryası kullanıcı tarafından şipşak değiştirilen bir cihaz kullanıp çift batarya ile gezmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rahat bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar cıhaz kullandım şarj konusunda ilk üçe girer hocam, günü çok rahat çıkarıyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5 g ile whattsapp kulanacaksanız, yeni bir iPhone SE bir günü rahat çıkartır. Fakat çok daha ucuza Xiaomi redmi 4X satın alırsanız 9-10 saat ekran süresi alırsınız.

• ios 10.2.1 ile gelirse telefon oyun dışında sadece whatsapp,twitter konuşma mesaj yeter dersen 3 gün rahat gidiyor şarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

ios 10.2.1 ile gelirse telefon oyun dışında sadece whatsapp,twitter konuşma mesaj yeter dersen 3 gün rahat gidiyor şarj.

3 gün mü? yok artık daha neler. pluslar bile 3 gün çıkartmıyor SE nasıl çıkartsın. Telefona dokunmazsa olur ama adam whatsapp kullacak ve yogun diyor hiç telefonla konuşmasın taş çatlasın 1,5 gun çıkar bu bile iyimser rakam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş için kullanıyorum sürekli mail trafiği ve konuşmalarım oluyor mesai bitiminden eve geldiğimde %30 civarı şarj oluyor.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Yalnız se 6s ve 7 den daha iyi şarj süresine sahip

• Günü çıkaracağına eminim.

• Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ekran büyüklüğü farkı var batarya farkı var plustan.İos sürüm farkı var.Üzerinde gelen 10.2.1 alıp yükseltirse dahada azalır bu süre.Yeni sıfır alınmış bir SE nin bende gideri tam 3 gün.Zamanla batarya eskidikçe düşecek tabii bu süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

SE ve 6S+ kullanıcısı olarak tecrübe ile sabit:

Lte ve bluetooth açık ve yoğun kullanımda SE zayıf kalıyor. Bluetooth kapalı %20-25 fazla gidiyor. Lte yerine 3Gde ise bu oran %40 civarına çıkıyor.

Wifi ile derseniz SE çok daha uzun bir şarj performansına sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    3g dede pek fazla sıkıntı çıkardığını görmedim se'nin lte'yi kullanmadığım için bilemiycem ancak ufak telefonlar daha avatantajlı diye biliyorum şarj konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

SE ve 6S+ kullanıcısı olarak tecrübe ile sabit:

Lte ve bluetooth açık ve yoğun kullanımda SE zayıf kalıyor. Bluetooth kapalı %20-25 fazla gidiyor. Lte yerine 3Gde ise bu oran %40 civarına çıkıyor.

Wifi ile derseniz SE çok daha uzun bir şarj performansına sabit.

Onu kis bunu kapat olayina girmek baska bisey standart kullanim yapmak baska bisey. 4s-5-6plus-7-7plus kullandim suanda da 7 plus var ve 2 gun ustu sure hic gormedim. Ama yok sunu kapatayim falan yapmaktan bahsetmiyorum o sekilde olursa telefon kullnim sekli degisiyor cunku.

1600 mah SE 2900 mah plus olanlar arada 1.8 kat civari fark var ve bu telefonlar bile standart kullanimda 2 gun en fazla giderken 3 gun gidiyor demek bana sahsen inandirici gelmiyor.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam her şeyi kısarak bu kadar gidiyor su kadar kullanım süresi veriyor kandırmak bence
    3 gün giden bir tek 5000 mah lı telefonlar onlar dolu dolu 3 gün veriyorlar ama 1600 mah lı bir telefona 3 gün gidiyor demek yukarıda allah var yalan atmaktır
  • Anlamadığım olay şu bluetooth meselesi niye kullanma süresine dahil ediliyor ki ? Bluetooth sürekli açık tutmanın mantığı nedir ? Dosyayı gönderince kapatırım gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezenist

Anlamadığım olay şu bluetooth meselesi niye kullanma süresine dahil ediliyor ki ? Bluetooth sürekli açık tutmanın mantığı nedir ? Dosyayı gönderince kapatırım gider

apple watch kullanıyorsa iphone kullanan kişi mecburen acık tutuyor cunku iletişim saatle telefon arasında bluetooth ile oluyor. Yoksa normalde bilinçli olan kimse acık tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

aynen hocam her şeyi kısarak bu kadar gidiyor su kadar kullanım süresi veriyor kandırmak bence
    3 gün giden bir tek 5000 mah lı telefonlar onlar dolu dolu 3 gün veriyorlar ama 1600 mah lı bir telefona 3 gün gidiyor demek yukarıda allah var yalan atmaktır

Benim kimseyi yalancılıkla suclamak gibi bir niyetim yok. Bizde bu telefonları kullanıyoruz standart kullanımda 2 gunu cıkarsın öpte basının ustune koy derim. Hee sen telefona hiç dokunmazsan 5 gunde gider onun sarjı o ayrı. Ama gun içinde az cok sosyal medya kullanıp biraz internet tarayıcısı ile webde geziniyor 5-10 telefon görüşmesi yapıyorsa bir kullanıcı o telefon ancak 1 gun dolu dolu gider. Ben 6 plustan beri (üstüne 7 ve 7 plus kullandım suanda da 7 plus var) apple watch kullanıyorum ve şarj bu sekilde ancak 1 gunu tamamlıyor saat kullanmazsam 1,5-2 gun arası değişiyor. Bu yuzden 1600 mahlik bi telefon ile 3 gun kullanıyorsa birisi ben helal olsun derim.

• Fikir vermesi acisindan bir kac ekran goruntusu paylasayim ben de

Bu telefonu cok kullanmadigim ara sira safariden internete girdigim senaryo (safarinin batarya surelerini sevdim cok az yakiyo :))

Bu ikisi yogun muzik dinleme senaryosu bluetooth hep acik, 2 saati wifi'den, gerisi lte'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 16 Temmuz 2017; 16:6:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.