Şimdi Ara

İphone SE mi İphone 6S mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangısını almalıyım kararsız kaldım çok

• bunun cevabi basit.buyuk ekran istiyorsan 6s ,kucuk ekran tek el olsun diyorsan se . otesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran ve daha iyi ön kamera için 6s, daha iyi pil ömrü ve tek elle rahat kullanım için SE.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki modelin konusunu inceleyin. iPhone SE küçük ekran ama en sorunsuz ve stabil model..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçıncı konu

• fiyat farkı çk var ya, biri 1900 falan digeri 2600 lerde ama buyuk ekran ıstıyorum bı yandanda
  • furkncolakoglu kullanıcısına yanıt
    Vallahi bana sorarsan iPhone 6. Yani büyük ekran istediğin için bunu öneriyorum. Tabii ki SE 6'dan çok daha iyi bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • se ile 6s arasindaki hiz farkini hissedemezsin ama touch id, 3d touch ve en onemlisi on kamera farkini hissedersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle 6s, se kullanıcısı olarak kullandıgım uygulamalar sadece instagram vs olsada se yetersiz, sebebi ise ekranın çağdışı olması.
  • Dün SE gold modelini aldım (sıfır) çok daha kibar ve batarya daha uzun gidiyor.Büyük ekran ile işim olmaz
  • 32 gb'lık model mi satın aldınız? Ben de 5S kullanıyorum, SE düşünüyorum kaça aldınız?

• İphone se ile 6s arasında ki kağıt üstünde ki touch gen farkı anlaşılmıyor bile , arkadaşımda 7 plus var ben se kullanıyorum neredeyse kafa kafaya açılıyor iki cihazdada aynı parmak 3 kere kayıt edildi . 6s in tek farkı ön kamerası ve ekran boyutu . Fakat seninde önde olduğu bi konu var kompakt ve pilinin aşırı iyi gitmesi . 4' sizin için yeterli olacaksa düşünmeden se alın . Adı üstünde special edition appleın steve jobsın efsane kasasına ne kadar önem verdiğinin kanıtıdır . 5s bile hala güncel olarak yeterliyse senin ömrü gayet yeterli olacaktır . 2gb ram ve 720p ekranın artıları uzun dönemde kendini gösterecek

• frux kullanıcısına yanıt
    Teknosa'dan aldım 32Gb Gold 2.099 TL https://www.teknosa.com/urunler/125076405/iphone-se-32gb-gold-akilli-telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 26 Haziran 2017; 17:54:51 >
  • iPhone SE, Apple'ın bütün tecrübelerinin meyvesi, kusursuz endüstriyel kasa ve 4 inç ekranın ihtiyacını karşılayacak yüksek donanıma sahip.

İyiki almışım dediğim 2 telefonum oldu, biri zamanında 4s idi, biride 1 senedir sahibi olduğu iPhone SE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Teknosa'dan aldım 32Gb Gold 2.099 TL https://www.teknosa.com/urunler/125076405/iphone-se-32gb-gold-akilli-telefon

Hepsiburada da Apple garantili 32 gb SE modeli 1969 lira mış, ben oradan sipariş vereceğim sanırım.
    Teknosa da 15 gün evvel 2000 bin liraydı, ne çabuk zam yapmışlar

• bu saatten sonra 4" ekranlı telefon alınmaz bence.Bütün piyasadaki telefonların çoğu(Amiral gemiler ve amiral gemiye yakın telefonlar) hepsi büyük ekran kullanıyor.Bence 6s alın
  • uup
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

İphone se ile 6s arasında ki kağıt üstünde ki touch gen farkı anlaşılmıyor bile , arkadaşımda 7 plus var ben se kullanıyorum neredeyse kafa kafaya açılıyor iki cihazdada aynı parmak 3 kere kayıt edildi . 6s in tek farkı ön kamerası ve ekran boyutu . Fakat seninde önde olduğu bi konu var kompakt ve pilinin aşırı iyi gitmesi . 4' sizin için yeterli olacaksa düşünmeden se alın . Adı üstünde special edition appleın steve jobsın efsane kasasına ne kadar önem verdiğinin kanıtıdır . 5s bile hala güncel olarak yeterliyse senin ömrü gayet yeterli olacaktır . 2gb ram ve 720p ekranın artıları uzun dönemde kendini gösterecek

5s, 6, 6s ve 7 kullandim. Touch id leri arasinda fark oldukca var. hele 5s ve 6 ile 6s arasinda daha fazla.

• 6s tabiki

• Bu devirde çağ dışı 4 inç telefonu kullanan bir sürü insan var.Mağaradan az evvel çıkmışlar zahar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.