< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone SE mi, yoksa Samsung Galaxy S23 mü? (2. sayfa)
-
-
se ekran küçük ve batarya berbat s23 al daha iyi
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Geçen sene iPhone 13, 6 taksite bölünerek (maaştan kesilerek) toplam 7.200 liraya çalışanlara sunulmuş. Bu sene aradaki fark ne kadar olur bilmiyorum ama iPhone 14 almayı düşüneyim mi? Kredi taksitim de var. Yoksa S23 mü?
-
evet
-
Bence S23.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da mantıklı gelen o hocam. 60 bin lira kredi çekmiştim. Aylık yaklaşık 4 bin lira ödemem var. Üzerine 2 bin lira daha iPhone taksiti eklenirse zorlanır mıyım, diye düşünmekteyim. Hayırlısı olsun.
-
Yok S1 parçalıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pro modeller hariç cevap hep s23 :)
Pro modellerde de beklentiye göre başka cevaplar verilebilir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yavaş parçalasın da saçı başı dağılmasın o daha iPhone 11 ile bile rekabet edemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kere telefon gerçek 120hz çalışıyor ip gibi sadece ekran kaydı aldığında değil ikincisi kamera olarak çekip karşılaştırdığımız fotoğraflar ya çok yakın ya s22 daha iyi çıktı. 14 Pro kullanıcısı olarak kendimi enayi gibi hissettim biraz açıksası sonuçta biri 20 diğeri 40+.
-
Sat s22 al o zaman kardeşim bana bedavaya verseler kullanmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 17 Mart 2023; 16:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung artık telefonlarına 4 yıl versiyon güncellemesi, 5 yıl da güvenlik güncellemesi garantisi veriyor.
-
Hani şu 120 Hz çalışırken lag yapan telefon değil mi? Ayrıca video çekimi de vasat. Salt resim kalitesi sensör boyutuyla doğrudan alakalıdır. iPhone 14 Pro’nun sensörü S23U’nun dahi sensöründen daha büyüktür. Ne parçalaması? S22 düşük ışıkta bariz grenli çekim yapıyor. S22’yi geçtim S23U bile grenli çekiyor. Parçalıyormuş.
m.gsmarena.comPhoto compare Samsung Galaxy S22 5G vs. Apple iPhone 14 Pro vs. Samsung Galaxy S23 Ultra - GSMArena.comhttps://m.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=11253&idPhone2=11860&idPhone3=12024
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Mart 2023; 20:23:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lag yapmıyor asla. 2 seneden fazla kullandığı S20 FE tek lag yapan şeyi exynos olduğu için nadiren kamera uygulamasını açıp çıkarken takılıyordu sadece bu. Snapdragonlu S22 de böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Fotoğrafta bariz bir fark yok iki model arasında her ne kadar çok para verdiğim için iPhone un bariz daha iyi çıkmasını ümit etsem de.
Edit: Internetteki testlerde de modeller arasında çok fark yok ufak farklar var. İşte iPhone video konusunda iyi ne bileyim Samsung uzak çekimlerde iyi vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 28 Mart 2023; 2:7:53 > -
Se 2022 çok küçük bence artık
Eylül 2022 itibariyle iPhone SE3 kullanıyorum. Çok yakın arkadaşım da SE2 bir diğer arkadaşım da 2 ay önce aldığı s23 var.
Eğer Apple ekosistemine geçmek sizin istediğiniz bir şey ve işinize yarayacak bir şey ise kesinlikle SE3 derim. Nedeni, işlemcisi ve kamerası iPhone 13 ile çok yakın. İşlemci zaten aynı, kamera ise eğer geniş açı, HDR video önemli değilse (ki arada 10.000 tl fiyat farkı var bence değmiyor) çok mantıklı olur.
S23 Samsung’un şimdiye kadar yaptığı en şık, en iyi cihaz olabilir almak mantıklı da olabilir ama s23 fiyatına 2 3 bin tl fark ile iPhone 13 alınabiliyor. SE3 ise yaklaşık 7 bin tl daha ucuz.
Hocam istediği kadar işlemcisi güçlü olsun o küçücük ekranda ne yapabilmeyi düşünüyorsunuz hemde artık kocaman çerçeveli telefon mu kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X