Şimdi Ara

iPhone SE mi, yoksa Samsung Galaxy S23 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. İki telefon arasında seçme şansınız olsaydı hangisini seçerdiniz? 3 senede bir telefon yenileme hakkım var. Geçen sene bu hakkımı kullanmadım. Çalıştığım şirket bu hakkı sunuyor. Bu sene de pas geçebilirim. Önümüzdeki seneye devredebilirim. Alıp satabilirim. Fark vererek üst model alabilirim, ancak ne kadar fark talep edeceklerine bağlı. SE 2020 mi yoksa SE 2022 mi verilecek, emin değilim. Nasıl yapardınız benim yerimde olsanız? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• s23

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Batarya mevzusu gözümü korkutuyor. 3900 mah batarya var. Şu anda fazlasıyla yeterli performans gösteriyor, söylenene göre. Ancak bir sene sonra da aynı performansı gösterecek mi? iPhone SE eski kasa, cazip gelmiyor. Ancak yazılım güncelleme ile uzun süre destek veriyor ve telefonu hemen öldürmüyor. Kararsız kaldım açıkçası.

• Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    SE'nin bataryasi da ahım şahım gitmiyor zaten. S23 en mantıklı seçim olacaktır.

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam.

Peki benim yerimde olsanız bu sene bu hakkınızı kullanır mıydınız?

Şu anda Samsung A52S kullanıyorum.

Yedekte iPhone 7 var. Bazen onu kullanıyorum.

Ya da telefonu teslim alıp satıp yatırım yapar mıydınız? 3 sene boyunca bu hakkınızı kullanamayacaksınız.

• S23

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 tabi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıp üzerine az biraz koyup mümkünse 256 GB versiyonunu alın. S23 gerçekten de güzel bir cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen orijinal piliyle Note8 kullanan biri olarak Samsung tan şüphe etmeye gerek görmüyorum. Ben kamerası daha iyi çektiği için s23 e geçiş sürecindeyim, tek sebep bu. Yoksa tüm uygulamaları 6 yıl sonra halen store dan yükleyebiliyorum.

• Bir arkadaş Apple altın gibidir değer kaybetmez diyordu

• İphoneun her modeli alınır da SE serisi alınmaz. Hem ekranı küçük, hem bataryası çok az dayanıyor. Tam bir tezatlik abidesi. İş telefonu dediğin bataryası uzun gitmeli. S23 seçmeni tavsiye ederim.

• S23 tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer macbook, ipad, airpods gibi cihazlar kullanıyorsan iPhone SE bunlarla uyumlu çalışacağı için avantajlı olabilir. Eğer böyle bir durum yoksa S23 her yönden daha önde bir telefon.

• iPhone 14 Pro var ve iPhone u S22 bile parçalarken SE mi S23 mü çok saçma bir soru. Bence S23. Neden iPhone aldın diye soracak olursanız androidden sıkıldım değişiklik istedim.

• Galaxy S23, iphone 14 pro ayarında bir cihaz. Deli saçması bir soru ve konu.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hocam başlığa bakarak yorum yapmayın lütfen. İçeriğe de göz atın. S24'ü mü beklesem, bu sene hakkımı kullanmasam mı, diye sormuşum. Telefonu alıp satayım mı, diye sormuşum.

• kopser123 K kullanıcısına yanıt

S22 mi 🤮🤮🤮🤮

• Hocam 3 senede 1 telefon degistirme hakkiniz oldugunuzu soyluyorsunuz. Peki 3 seneye kadar o iste calisacaginizi dusunuyor musunuz? Bunun icin garantiniz var mi? Bence bunu dusunerek S23 almaniz mantikli olacaktir. iPhone SE batarya verimliligi acisindan sizi tatmin etmeyecektir. Hic degilse, herhangi bir cikma soz konusu olursa cikana kadar telefonu kullanmis olursunuz.

• S23 al geç.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.