Şimdi Ara

iphone SE mi yoksa samsung s6 edge plus mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

gereksiz bi karşılaştırma oldu ama iphone hiç kullanmadım beni mağdur eder mi acaba ?

• bence s7 al
  • hocam ipad 2 mi note 5 mi diye sorsan daha elle tutulur yanı olurdu
  • SE
  • iphone candır hocam herzaman.
  • SE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle s6
    Evet SE 6s özelliklerini ve bazı donanımlarını taşıyor ama en bariz farkı s6 ile ekran boyutu. Artık 4" ekran boyutu bence kullanım acısından özellikle web sayfası kullanımlarında oldukça negatif kalıyor. İkinci bariz farkı pil olayı paya bi kapasite farkı var SE ile s6 arasında. kamera olayını ise baslı basına bir fark. söyle bir örnek vereyim size. bir eğlencede video çekiyordum iphone6 plus ile arkadaşımda video çekiyordu s6 da 1,9 diyafram acıklıgı olması sebebi sanki ben karanlık o loş ortamda çekim yapıyordum gibi bir fark vardı iki tel arasında iphonelarda 2,2 diyafram acıklıgı ısıgın az olduğu ortamlarda çok kotu bir performans veriyor. iphonun en buyuk artısı ios işletim sistemidir. telefonun donanımı olarak baktığımızda samsung maalesef daha iyi donanımlı telefonlar sunuyor. benim tavsiyem galaxy s7 almanız s6 arada cok az fiyat farkı var ve cok daha iyi bir telefon almış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü S6 Edge Plus. 4 inç ekran boyutu günümüzde kullanılmaz bence.
  • iphonenın ekranı kucuk arkadasların dediği gibi,kucuk ekran istemiyorsan iphone se alma hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.