Şimdi Ara

Iphone SE Sesi çıkmıyor Yardım (Kafayı yiyicem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır se kullanıcısıyım.1 yıl içinde telefonumu 3kez servise verdim.iki tanesinde sıfır telefon verildi.Problem:telefonla konuştuğum kişinin sesi gelmemesi,konuşma esnasında arama başarısız deyip kapanması idi şimdiki telefonda ise Telefonumun sesi açık olsa bile whatsapp'tan gelen mesajları bana sessiz olarak iletmesi whatsappı açınca görmem.Sadece whatsapp değil bu sorun bir kişi beni normalden arayınca bile telefonun sesi açık olsa bile sessizdeki gibi hareket ediyor sesi asla çıkmıyor.Servise bunu söylediğimde servis bi problem olmadığını tekrar aynı şekilde iade edileceğini söyledi. LÜTFEN yardım edin ben bu ses konusunu nasıl çözebilirim?

• Kullandığınız ios sürümü nedir?
    DFU modda kurulum yapmayı denediniz mi? Özellikle bu son sürüm için.

Ayarlar bildirimler kısmını kontrol edebilir misiniz? Hem WhatsApp hem telefon uygulaması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 26 Ocak 2018; 0:9:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Kullandığınız ios sürümü nedir?

11.2.2 Sürüm
  • DFU modda kurulum yapmayı denediniz mi? Özellikle bu son sürüm için.

Ayarlar bildirimler kısmını kontrol edebilir misiniz? Hem WhatsApp hem telefon uygulaması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

DFU modda kurulum yapmayı denediniz mi? Özellikle bu son sürüm için.

Hocam Dfu mod ne oluyor bilgim yok ama Bildirimlere bir çok kez girdim ama yok her ikiside aynı şekilde bildirimlere açık hatta bi ara sesleri bile değiştirdim acaba sesi duymuyormuyum diyede yok oda değil.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:46:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.