Şimdi Ara

iPhone SE Turkcell’de 4.5G Desteklemiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell’de kafalar karışık. Müşteri hizmetlerini arıyorum cihazınız orjinal mi,orjinal ise Apple’ın numarası vereyim cihazınızı servise verin diyor. Türk Telekom ve Vodafone ile sorunsuz 4G kullanılan cihaz sizde mi bozuldu deyince mavi ekran verdi. 😀 Bu arada cihaz iPhone SE modeli. İşin en komik tarafı cihaz 4G’ye bağlı şuan.

Ancak VoLTE ve VoWiFi kullanamıyorum.

iPhone SE Turkcell’de 4.5G Desteklemiyor !iPhone SE Turkcell’de 4.5G Desteklemiyor !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz Amerika cihazı mı?

Model numarası kaç acaba?

• escape0121 kullanıcısına yanıt
    Resmî 2 yıl garantili Apple Store cihazı.

• Bende aynı sorunu yaşadım şebekeden cihazın modelinin tanımlanamadığını BTK ile görüşmem gerektiğimiz söyledi😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedense Vodafone ve Türk Telekom’da sorun yok ama Türkcell maalesef en pahalı servisleri sunmasına rağmen bu sorunu çözmek için hiç bir uğraş vermiyor.

• Bu tarz olaylarda orjinal mi Türkiye ürünümü diye sormak nasıl bir sacmalik anlamıyorum, benim telefon yurt disi eşimin kardeşimin hepsini dünyanın dört bir yanında gsm model iphone aldık üç operatörde de her özellik çalışıyor, sorunu çözemeyince bok atmak icin sordukları saçma bir soru sadece

• Sorunu çözmek için sim kartı bu tarz sorun yaşamayan bir telefona takıp servisleri o telefon ile aktif edin sonra kartınızı kendi telefonunıza takın sorun çözülecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5G sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 gün içinde gelir her telefonda aynısını yapıyor.
  • yeni turkcelli olduysan normal bir iki haftaya düzelir ayrıca operatör güncellemesine bak varsa yap

• Yorumlar için teşekkürler. Evet Turkcell'e yeni geçtim. 4G destekleyen başka bir telefona takıp denedim ama ondada aynı desteklemiyor dedi. Bir kaç gün bekleyeyim bakalım ne olacak.

Turkcell iyidir, en kalitelidir dedik daha cihazı tanıyamıyor.
  • Bekleseniz de değişecek bir sey olmaz kolay kolay imeinizi verip özel olarak elle desteklenen cihaz diye eklemedikten sonra bir sey değişmez diye düşünüyorum, tek pratik yol hali hazirda volte kullanabilen bir telefona takip aktifleştirin iPhone 6 ve sonraki cihazlarda sorun olmadan aktif olur

• Turkcell'in eski kalitesi artık yok. Her geçen gün kalitesi düşen bir operatör haline geldi. Şu an piyasada Vodafone olmasa dahada kötü olurlardı.
  • 4G nin her frekansı Türkiye ile uyumlu olmuyor cihazların model numaraları var yurtdışı cihazların bazıları Türkiye de kullanılan frekansı desteklemez

• Hiç alakası yok, iPhone gsm versiyonların tamami tüm bantları destekliyor ayrıca bazı cihazlar bazı bandları desteklemiyor ama bu durum VoLTE ve vowifi icin bir sorun teşkil etmiyor, lüzumsuz ve bilgisiz call center çalışanının topu taca atma çalısması sadece bu muhabbet

• Demin müşteri hizmetlerini bir kez daha aradım. Benden imei numarasını aldılar ama sistemdeki kullandığım cihazın imei numarasından farklıymış. Sonda ki tek rakam değişik. İşin ilginç tarafı o rakamda değişik olursa yinede iPhone SE çıkıyor ama imei kaydı yok gözüküyor.
  • Burada tuhaf bir durum var kaydı yok olsa cihaz çalışmaz Kayit dışı diye kapanır ve son bir rakam değişimi ile imei doğru bir imei olmaz bırakın yine bir se cihazı tutsun o sayı ve rakamların kendi içinde bir kombinasyonu var

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Burada tuhaf bir durum var kaydı yok olsa cihaz çalışmaz Kayit dışı diye kapanır ve son bir rakam değişimi ile imei doğru bir imei olmaz bırakın yine bir se cihazı tutsun o sayı ve rakamların kendi içinde bir kombinasyonu var
    Yok doğru söylüyor. E-devlet imei sorgulamadan baktım sondaki rakam 1'den 9'a kadar hep iPhone SE modeline ait. Bir tek benim cihaz Türkiye'de kayıtlı. Diğerleri dünyanın başka yerlerinden sanırım. Onlarda kayıt bulunamadı diyor.
  • Cringe
    iPhone SE Turkcell’de 4.5G Desteklemiyor !
    https://www.apple.com/tr/iphone-se/specs/
    Model A1662*
    LTE (Bant 1, 2, 3, 4, 5, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29)
    CDMA EV‑DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    UMTS/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

Model A1723*
    LTE (Bant 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28)
    TD‑LTE (Bant 38, 39, 40, 41)
    TD‑SCDMA 1900 (F), 2000 (A)
    CDMA EV‑DO Rev. A (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    UMTS/HSPA+/DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• Turkcelle yeni geçince ,4-5 gün içerisinde düzelen bi neden bende SE Kullanıyorum ve yaklaşık 2 hafta önce Turkcell’e geçtim aynısı bende de oldu

• maxe M kullanıcısına yanıt
    Gsm cihaz diyorum sen bize cdma destekli cihazi yolluyorsun ayrıca tekrar ediyorum volte ve vowifi olayının bantlar ile hiç bir alakası yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.