Şimdi Ara

iPhone SE Uygulama Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorun daha önceden de olmuştu. Geçen gün Lineage 2 oyununu indirdim. Oyunu açmak için simgesine tıklıyorum açılıyor gibi siyah ekran gelip anında kapanıyor. Çözememek çok sinirimi bozdu. Başka ülkenin app storundan indirdim, oyuna LTE ile girmeyi denedim. Telefonu kapayıp açtım, oyunu defalarca silip yükledim ama sorun hala devam ediyor. Nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mesajini okurken bolgesel kilitli olabilecegi konusunda bir suphe olustu. arastirinca, bahsettigin oyunun boyle bir durumu varmis hakikaten de. problem bundan kaynakli olabilir, eger us vpn bulabilir isen bir deneme yap. belki ise yarar.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim androidde yanımda oynuyor ama düzgün bir şekilde. Ek olarak Dragon Revolt adlı oyunda da aynı problem var. Basıyorum açılır gibi olup anında kapanıyor. Dediğinizi de deneyeyim teşekkürler. Sonucu bildiririm.

• bi de; bilgisayar dunyasinin klasiklerindendir, bi kapat ac . hard reset de deneyebilirsin. (home+on/off)
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    vpn ve kapatıp açma olmadı. bayadır aklında galiba temiz bir şekilde ios 11 e gececeğim ios 9 dan.

• İos için yayınlanan sürümde sorun olabilir. Bende bir oyun indirmiştim aynı şekilde açılmıyordu sonra yorumlara baktım sorunlu güncelleme olmuş bir sonra güncellemede düzeltmişlerdi. Mesela 5s açıyordu 8 açmıyordu.

• Temiz bir şekilde ios 11 yükleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çerkes -- 13 Temmuz 2018; 14:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.