Şimdi Ara

Android Samsung Galaxy s8 plus kendi kendine uygulama indiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefondan çok anlayan biri değilim.Aylar önce telefonum kendi kendine oyun indirdi onu kaldırıp play store otomatik nidirmeyi kapattım daha sonra indirme olmadı.Bugün bir güncelleme yapamadıgım için play store ve uygulama yöneticisi önbellek - data sildim.Sonrasında otomatik indirme mi açıldı bilemiyorum.Saniyesinde bir sürü oyun inmeye başladı.Sadece oyun da değil değişik uygulamalar da indi.Birini silerken öteki inmeye devam etti.Play storedan otomatik indirmeyi kapattım.Sorunum çözüldü fakat sorunu kökten çözmek istiyorum.Diğer forumlarda root-fabrika ayarları vs bir sürü yöntem söylemişsiniz fakat ne olduklarını bile bilmiyorum.Kimden nasıl yardım alabilirim onu da bilmiyorum.Lütfen yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Galaxy S8 Plus Kendi Kendine Uygulama İndirme Sorunu

Samsung Galaxy S8 Plus kullanıcıları, cihazlarının kendi kendine uygulama indirdiği bir sorunla karşılaşabilirler. Bu, Play Store'dan rastgele uygulamaların veya oyunların indirilmesini içerebilir.

Sorunun nedenleri arasında şunlar sayılabilir:

• Zararlı Yazılımlar: Kötü amaçlı yazılımlar, cihazınıza kendi kendine uygulama indirebilir ve yetkisiz işlemler gerçekleştirebilir.
    • Play Store Ayarları: Play Store ayarlarından gelen otomatik güncellemeler veya uygulama yüklemelerine izin verilmesi soruna neden olabilir.
    • Pil Optimizasyonu: Bazı pil optimizasyon ayarları, uygulamaların arka planda çalışmasını engelleyebilir ve bu da kendi kendine indirme işlemlerini etkileyebilir.

Sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Virüsten Koruma Taraması Yap: Cihazını virüslere karşı tarayarak kötü amaçlı yazılımları tespit et ve kaldır.
    • Play Store Ayarlarını Kontrol Et: Play Store'da otomatik güncellemelerin ve uygulama yüklemelerinin kapatıldığından emin ol.
    • Pil Optimizasyon Ayarlarını Değiştir: Pil optimizasyon ayarlarını kontrol et ve Play Store'un arka planda çalışmasına izin ver.
    • Factory Reset At: Diğer tüm adımlar başarısız olursa, cihazını fabrika ayarlarına döndürmeyi değerlendir. Bu, tüm verilerini sileceğinden, işlemden önce bir yedek alman önemlidir.

Sorun devam ederse, Samsung destek ekibiyle iletişime geçmen veya cihazını yetkili bir servis merkezine götürmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayarlara girin sağ üste arama yeri olacak oraya basın "fabrika ayarları" yazın ordan sıfırlama işlemlerini gerçekleştirin.

Telefon Türkiye garantili dimi daha önceden başka işlem görmedi diye varsayıyaorum, yazılımsal vs.

• Daha önce format atılmıştı 3 yıl kadar önce. Türkiye garantili de değil.Yurtdışından gelmişti yıllar oldu .Tamam sizin dediginizi deneyecegim. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestel91 -- 10 Mart 2021; 12:2:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.