Şimdi Ara

iPhone Seri Numarası ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir iPhone 7 Red almak istiyorum .
    Satıcı bir telefoncu . Ürünün 24 Ay garantili yurtiçi daha açılmamış jelatinli ürün olduğunu söylüyor .
    Seri no yu kontrol etmeme izin verdi ancak kontrol edince Seri No değiştirilmiş bir ürün diyor satıcı ürün daha açılmadığı için böyle yazdığını söylüyor ve sadece Dükkana gelince IMEI kontrol yapabilirsin çünkü şimdi söyleyemem IMEI yi çalma ihtimalin var diyor İMEİ Kontrol edince eğer İthalat yoluyla kaydedilen IMEI yazarsa ürün 24 ay garantili mıdır ?
    Bir sıkıntı çıkabilir mi ? Değiştirilmiş seri no yazması normal midir ?
    Ve son olarak iPhone 7 128GB Red 24 Ay garantili mi yoksa iPhone 7 Plus 32GB 12 Ay garantili mi önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek tavsiyem telefoncudan telefon almaman. Git ve Apple Store'dan al. İmkanın yoksa da internetten al evine gönderiyorlar güvenli şekilde. Telefoncudan iPhone almak büyük bir aptallık olur üzgünüm.
  • Kutunun arkasinda part numarasi yazar orda harfler ve rakamla yazilmiş ve sonu TU ile biten başlayan yazi olmasi lazim ayrica arkadaşin dedigi gibi o kadar güvenilir yer varken şüpe aldigin yerde sorular cvplar bekliyosun ne gerek var..

• Sana verilecek ürün daha önce serviste değiştirilmiş ürün. İstersen kutunun arkasındaki seri/imei no ve cihaz içindeki imei yi karşılaştır tutmadığını göreceksin. O cihazın garantisi tahminimce 24 aydan azdır. Çöpe atacak paran varsa alabilirsin ben olsam almazdım.

• Alma sakın. Dedikleri gibi imkan varsa store , hepsiburada vs.alabilirsin

• Çok teşekkürler .

Peki sizce Yurtdışı Sıfır 32 GB iPhone 7 plus mı yoksa Yurtiçi 22-23 ay garantili iPhone 7 32GB Mı ?

İkisi de hemen hemen aynı fiyat bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.