Şimdi Ara

iPhone Ses Kesme Tuşu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,direk konuya geçeceğim,soldaki tuşlardan en üstteki olan tuş,5s te yani 7.1.1 de kişiselleştirilebilir mi?yani mesela ben sadece titreşimi açıp kapatmasını istiyorum çok makbule geçerdi..
    iPad de ekran kilidi ve ses kilidi olarak ayarlanabiliyor ama iphone'da böyle bir ayar yok mu ben mi bulamadım içime dert oldu,yardım ederseniz çok sevinirim

• Ben iP5 için gözlemlerimi anlatacağım (ancak zannederim dediklerim iP4/4S/5C ve 5S iç,n de geşerli...):

1) Bahsettiğiniz tuş herhangi bir kişiselleştirme yapmıyor; sadece "zil sesini" açmaya veya kesmeye yarıyor. Gelen SMS, MMS, Gelen Sesli Mesaj veya E-Posta mesajlarınıza, vs.vs. atanmış uyarı tonları var ise, bunları da kesmiyor!...

2) Titreşim için Ayarlar/Sesler gidiyorsunuz: burada "Çaldığında Titret" veya "Sessizken Titret" seçeneklerini istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz. Başkaca bir seçeneğiniz yok gözükmekte!
  • teşekkür ederim bilgilendirme için,ipad de o ayarı görüp iphone da görmeyince kafama takıldı...olsaymış güzel olurmuş aslında yoksa ses açıp kapamayı o diğer 2 tuştan da yapabildiğimiz için bu tuş anlamsız olmuş gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JayMz_ -- 28 Mayıs 2014; 10:01:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.