Şimdi Ara

Iphone ses sadece ahizeden çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iphone xs hoparlör sorunu yaşıyorum. Telefondan arama yaptığımda hoparlör işareti aktif tıkladığımda ses yüksek bir şekilde ahizeden geliyor. İos 15 kuruluydu, İos 16 yaptım yine düzelmedi. Telefonu sıfırladım, ayarlar kısmından sesle ilgili her şeyi denediğim halde hiç bir şekilde alt hoparlörden ses gelmiyor. Bütün video vb. sesler sadece ahize kısmından geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DranzerBey -- 7 Eylül 2022; 20:59:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Ses Sadece Ahizeden Çıkıyor: Sorunu Çözme Kılavuzu

iPhone'unuzun sesi yalnızca ahizeden geliyorsa ve hoparlörden çıkmıyorsa, bu sinir bozucu bir sorun olabilir. İşte bu yaygın sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

• Ahize Modunu Kontrol Et: Ahize modu etkinleştirilmişse ses yalnızca ahizeden gelir. Kontrol Merkezi'ni açın ve ahize modunun devre dışı bırakıldığından emin olun.
    • Bluetooth Bağlantısını Kes: iPhone'unuz Bluetooth ile bir cihaza bağlıysa, sesi hoparlörden çalması engellenebilir. Bluetooth ayarlarınızı kontrol edin ve bağlı tüm cihazları devre dışı bırakın.
    • Hoparlörleri Temizle: Hoparlör ızgaraları toz veya kirle tıkandığında ses hoparlörlerden çıkamayabilir. Yumuşak bir fırça veya pamuklu çubuk kullanarak hoparlörleri nazikçe temizleyin.
    • Yazılım Güncellemesini Kontrol Et: Yazılım güncellemeleri, ses sorunları da dahil olmak üzere çeşitli hataları düzeltebilir. iPhone'unuzun en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.
    • Ayarları Sıfırla: Tüm ayarlarınızı sıfırlamak, ses sorunlarına neden olabilecek geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir. Ancak, bu işlemin tüm özelleştirilmiş ayarlarınızı kaldıracağını unutmayın.
    • Donanımsal Sorunları Kontrol Et: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, iPhone'unuzda donanımsal bir sorun olabilir. Yetkili bir Apple servis sağlayıcısıyla iletişime geçerek cihazınızı kontrol ettirmeniz önerilir.

Bu adımları uygulayarak, iPhone'unuzun sesinin yalnızca ahizeden çıkma sorununu büyük olasılıkla çözebilirsiniz. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.