Bu arada harbiden videoda konuşan arkadaşın ses gayet güzel.
süper ötesi yaa işte türkün zevkası işte türkün gücü perfect,perfect,perfect.
O videodaki arkadaşın youtubeda pokemon başta olmak üzere birkaç videosu daha var ve gayet başarılı tavsiye ederim.
bence iphone alma. iphone artık gereksiz bir telefon olmaya başladı ve modasıda geçiyor sırf apple yaptığı pazarlama hatalarından dolayı. elimde ilk nesil iphone var. 1 yıl oldu alalı. amerikadan kendim aldım.
inanın bana hantal bir telefon öncelikle. ikincisi birsürü program yükleyecem diye uğraşıyorsunuz sonra telefon kaldırmayınca silmeye uğraşıyorsunuz. artı yok yurtdışından gelenler artı türkcell bi dünya para istiyor sattığı için. telsimde aynı.
iphone bence egodan başka birşey değil. ilk başta çok tavsiye etttim bu telefonu ama şimdi sinir oluyorum. sırf verdiğim paraya yazık diye duvara atıp kıramıyorum bunuda söylemek isterim.
teşekkürler. ayrıca telefon alacak arkadaşlara tavsiyem sony ericsson un yeni modeli xm i bekleyip almaları olucak. bütün dünya şu an bu telefona kitlendi.. benden bu kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: boronkay
bence iphone alma. iphone artık gereksiz bir telefon olmaya başladı ve modasıda geçiyor sırf apple yaptığı pazarlama hatalarından dolayı. elimde ilk nesil iphone var. 1 yıl oldu alalı. amerikadan kendim aldım.
inanın bana hantal bir telefon öncelikle. ikincisi birsürü program yükleyecem diye uğraşıyorsunuz sonra telefon kaldırmayınca silmeye uğraşıyorsunuz. artı yok yurtdışından gelenler artı türkcell bi dünya para istiyor sattığı için. telsimde aynı.
iphone bence egodan başka birşey değil. ilk başta çok tavsiye etttim bu telefonu ama şimdi sinir oluyorum. sırf verdiğim paraya yazık diye duvara atıp kıramıyorum bunuda söylemek isterim.
teşekkürler. ayrıca telefon alacak arkadaşlara tavsiyem sony ericsson un yeni modeli xm i bekleyip almaları olucak. bütün dünya şu an bu telefona kitlendi.. benden bu kadar.
hantal<>iphone cok oyun program yukleyince kasiyormuşmuş adam 350 tane program yuklemis sadece teli kapatip acilista biraz gecikme oluyor insaf yahu hangi tele bu kadar oyun program yuklenebiliyor
kim ki len bu adam harbiden rahatsızmış
sörraund yapışında ima sezdim ne öle şey gibi sallıyor huni gibi
gusel video olmuş tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: VoodooRush
O videodaki arkadaşın youtubeda pokemon başta olmak üzere birkaç videosu daha var ve gayet başarılı tavsiye ederim.
Youtube'daki nicki ne, diğer videolarını gerçekten merak ettim
nerden alabilirim appleda satılıyomudur bu aparat
quote:
Orjinalden alıntı: Takao
nerden alabilirim appleda satılıyomudur bu aparat
3. nesil iPhone'un kutu içeriğine dahil edilecekmiş
süpersin ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme