Şimdi Ara

iPhone Swap nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
15.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Allah Razı olsun sizden.Ortalama kaç gün içerisinde ulaşır peki cihaz ? :( Zamanında aldığımda ki fiyat şuan ki 5s denk geliyor olsa da üstüne ek para verip 5s almak isterdim :( )
  • Kaç günde ulaşacağını bilemem; benim Apple'la ilgili tek bir sorunum olmuştu ve onu da İstanbul Zorlu AppleStore'dan halletmiştim.

Diğer durum (üste frak verip 5 yerine 5S alabilmek) AppleStore'lar ve APR'lerde mümkün değil. Serbest piyasada değiş tokuşa girebilirsiniz...
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için çok teşekkürler tekrardan.Birde şöyle bir şey kurcalıyor kafamı ben cihazı kutu ile gönderdim(kutusunun içinde kulaklık ve adaptör dışında her şey vardı.Acaba kutu tekrar bana geri döner mi ? (Kutu koleksiyonum varda kendi çapımda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkantDzcy

Yardımlarınız için çok teşekkürler tekrardan.Birde şöyle bir şey kurcalıyor kafamı ben cihazı kutu ile gönderdim(kutusunun içinde kulaklık ve adaptör dışında her şey vardı.Acaba kutu tekrar bana geri döner mi ? (Kutu koleksiyonum varda kendi çapımda)

Hayir sifir kutuda cihaz gelmes swap cihaz işlem görüp apple tarafindan sifirlanmis cihaz gelir... Sadece cihazi versenizde olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Gönderdiğim kutu geri dönecek mi ?Dönmeyecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi cihazımı tamir için vermişken neden başka insanın telefonunu alayım bunun mecburiyeti var mı ?
  • 3 gün önce Genpa yetkili servise verdiğim iphone 5s mi bugün swap olarak teslim aldım ama model olarak NE434HB/A şeklinde yani İsrail menşeli. Hafif ekran sarımtrak gibi geldi bakalım Apple Türkiye den açıklama istedim ne diye gönderecekler. Sonuçta ben Türkiye için üretilen bir cihaz teslim ediyorum ME434TU/A modeldi üst tuşta sorun vardı değişim verdiler. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTRuctionS -- 11 Aralık 2015; 18:24:55 >
  • Arızalı telefonu alıp sana yeni fabrika çıkışlı cihaz veriyorlar. Yeni cihaz fabrikadan geldiği için İMEİ kaydı yapılmamış olabiliyor. Bu durumda sana SMS gelir, telefonunuzu kaydettirin diye. Telaş yapma, telefonunu APPLE kaydettiriyor. Bu mesaja itibar etme, yeni telefonunun tadını çıkar.
  • Sıfır ya da değil bildiğim ve emin olduğum tek şey var. Bu cihazlar fabrikada kontrolden geçiyordur ve sıfır neyse buda odur. Kutudan çıkan telefonumu sorgulattığımda bile chipmunk üzerinden refurbished yazıyor naber :)) Dert edilecek birşey değil. Sıfır de geç. Hiçbir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.