Şimdi Ara

İphone titresim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar tlf sessizdeyken gelen bildirimler iki kere titresim yapmaya basladi biri arka arkaya msj felan attimi 40 kere titreyip insanin sinirini bozuyor. nasil oldu bu ayarlardan mi yaptim kendi kendinemi oldu anlamadim. Napcam simdi ? Bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

Ya arkadaslar tlf sessizdeyken gelen bildirimler iki kere titresim yapmaya basladi biri arka arkaya msj felan attimi 40 kere titreyip insanin sinirini bozuyor. nasil oldu bu ayarlardan mi yaptim kendi kendinemi oldu anlamadim. Napcam simdi ? Bilen varmi?

Ayarlardan Bildirimlere gir oradan mesaj ayalarına gir yinemele uyarısı var oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: Madrolds

quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

Ya arkadaslar tlf sessizdeyken gelen bildirimler iki kere titresim yapmaya basladi biri arka arkaya msj felan attimi 40 kere titreyip insanin sinirini bozuyor. nasil oldu bu ayarlardan mi yaptim kendi kendinemi oldu anlamadim. Napcam simdi ? Bilen varmi?

Ayarlardan Bildirimlere gir oradan mesaj ayalarına gir yinemele uyarısı var oradan

Ayrica eger bildirim gelirse ve siz bakmazsaniz her bildirim icin iki kere calar. Yani mesaj geldi bakmadiniz bir kez daha calar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.