Şimdi Ara

iphone türkce hemde free :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar altta vericem programı ındırıp browserı acıyorsunuz ve turkce klasorunun ıcındekı dosyalarısıstemın ıcıne yapıstırıyorsunuz ve artık cıhazınız türkce güle güle kullanın ayrıca tanıtım amaclı degıldır kullanım kısıtlamalıda :)

http://rapid$hare.de/files/40914715/20xTurkishv11.zip.html

http://rapid$hare.de/files/40914707/iFunBox.rar.html

program tarafımca test edilmiştir ve hıc bır sorun cıkarmdan calışmaktadır download ederken lütfen $ yi düzeltmeyi unutmayınız
    saygılarımla...

• bu ay sonu apple in 2.2 sürümü çıkarması bekleniyor, yeni sürüm içerisinde TR de olma ihtimali yüksek. Onu beklemeyi tavsiye ederim öncelikle.
  • bu sadece beklentı dogru olabilir ama su anda iphone servis türkce programını çekmiş durumda yanı ücretlendirmiş bu sadece insanların bu süre zarfında madur kalmaması için önerilen bir yöntemdir
  • bu çeviriyi bern yapıp koymuştum zaten aylar önce :D
  • o zaman senı tebrık ederım arkadasım maksat burda bısıler yaptık demek deıl bısılerı paylasmak :)
  • hayır ztwn bunu paylaşmıştım ben bir kaç ay önce onu söylüyorum ve tepki gelmişti
  • Sevgili DGKN burada ya da başka platformlarda çok başarılı paylaşımlar yapan bir arkadaştır.
    takip edersen bunu görür, ona paylaşımı öğretmeye çalışmazsın.

amaç paylaşımsa bunu kaynak göstererek yaparsın,
    Paylaşımın sonucunda olabilecek herşeyin sorumluluğunu da alarak paylaşmalısın.

APPLE ın TR eklenti çıkaracağı da beklenti değil kesindir. ya 2.2 de ya sonraki versiyonda. 2.2 nin kasım sonunda çıkacağı da bir çok yabancı kaynaktan alınan bilgiler doğrultusundadır.

Benim beklenmesini tavsiye etmemin sebebi de insanlara sağlam kaynağı beklemelerini tavsiye etmek istememle alakalıdır. Bu türkçeleştirmeyi bende yapıp koyabilirim buraya ama tavsiyem APPLE in beklenmesidir. Bu da benim paylaşımım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bızım maksadımız burda ınsanlara zarar vermek deıl ınsanların uzerınden proım yapmakta deıldır herseyden önce bu konuda anlasalım bu gun ben kendı ıphoneme versıyon attım ve dogal olarak turkcelestırmek ıstedım ama dehset reklamlarla pıyasa cıkan ıphone servısın programı sıfre hatası verdı ve msn uzerınden nedenını sordugumda cok enterean bır cvp aldım bende buna tepkı olarak bu programı burda paylasmak ıstedım 2.2 konusuna gelınce benimde arastırdıgıma gore evet tukcede olucakmıs ama gorustugum ınsanlar genede net kesın bır cvp vermedı kı zaten su anda turkıyede eger resmı yollardan ıphone satılıyorsa bu apple fırmasının cıkarması zorunlu oldugu anlamına gelır ama bu gun bır cok iphone kullanıcısı cıhazlarını turkce olarak kullanıyor ben bu programdan herhangı bır zarar görmedım insanlarında görücegini düşünmüyorum ayrıca bunu daha önce yayınlayan arkadas neden dolayı tepkı almıstır onuda çözemedım yoksa ortada bir tekelleşmemi söz konusu eger bundan aylar önce yayınladıysa tepki yerine teşekkür alması gerektıgını düşünürüm ben bu foruma konuyu actım bu konunun sorumlulugu sahsıma ayittir tabikjide ama konuyu kaldırıp kaldırmamak yöneticilerim bilicegi iştir. bu konu hakkında artık yorum yapmıycam saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.