Bildirim
iPhone'u arabada dinleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben aux girisiyle kulllaniyorum ama sizde yoksa fm transmitter alip radyo frekansindan dinleteceksiniz. -
-
FM Transmitter'lar fikren güzel ürünler ama temiz ve parazitsiz kanal bulmak baya sıkıntılı... -
al bir kaset aparatı keyfine bak dicem ama artık kasetçalarda kalmadı -
Ben 5 yıllık emektar kaset dönüştürücü ile bağlıyorum, sonuç mükemmel. -
Benim teypte iphone giris kablosu var,zorluk cekmeden bagliyorum.Teyp;necvox 939 hda -
CD çalar var arabada. Kaset çalar olsa, kaset dönüştürücüsü iş görür:) Araba şarjı'm zaten var, olmasa da fm transmitter düşünebilirdim de sadece müzik için de boşuna para vermeyelim:) Nokia'larda vardı, direk boş bi frekans ayarlıyordun, teypten bağlanıp dinliyordun. Program şeklinde olanı yok mudur acaba? -
program seklinde varsa iyi olur gercekten -
Fm verici donanım gerektiren birsey programla nasıl olsun arkadaslar yapmayın yahu -
Dealxtremden getirtmistim. Sarj cikisina kucuk sarjli bi fm verici takiliyor. Cakmakliga bagli kalmadan istedigin gibi muzik dinleyebiliyorsun. Eve gecince link verebilirim -
Özür dilerim link vermeyi unutmusum.
http://www.dealextreme.com/p/full-range-0-7-lcd-fm-transmitter-with-ir-remote-car-charger-for-iphone-3g-4-47379 -
quote:
Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa
http://www.dealextreme.com/p/full-range-0-7-lcd-fm-transmitter-with-ir-remote-car-charger-for-iphone-3g-4-47379
Acaba Türkiye'de bu dediğiniz ürünü satan arkadaslar var mıdır? Bir de size 10.30$ a mi mal oldu yani ekstra bir masraf yok degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eycan -- 2 Nisan 2011; 12:59:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: eycan
quote:
Orijinalden alıntı: güneşlenenyarasa
http://www.dealextreme.com/p/full-range-0-7-lcd-fm-transmitter-with-ir-remote-car-charger-for-iphone-3g-4-47379
Acaba Türkiye'de bu dediğiniz ürünü satan arkadaslar var mıdır? Bir de size 10.30$ a mi mal oldu yani ekstra bir masraf yok degil mi?
Hayir baska bir masraf yok. Kapiya teslim
-
İstanbul da yaşayanlar fm vericiye bosa para vermesin. Parazitsiz dinlemek çok zor. -
Bu da benim çözüm yöntemim.
Arada da birde navigasyon cihazı var .Fm transmitter özellikli.
İphone 4 ü bluetooth dan ona bağlıyorum.İphone da müzik dinleyince araçtan dinleyebiliyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 7 Nisan 2011; 21:17:59 > -
Arabada dinleyecek olanlara CarTunes u tavsiye ederim. Dikkatinizi yoldan ayırmamanızı sağlıyor, kontrolleri çok kolay bir hale getiriyor.
edit:düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 10 Nisan 2011; 3:13:38 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- icloud eşzamanlama nedir
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone aux bağlanmıyor
- apple değişim belgesi
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X