Şimdi Ara

Arabada Bluetooth hoparlör dinlersek ÖTV den bayağı bir kar edebiliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖTV oranları belli artık en düşük ötvye giren araç kalmadı. Bende araç fiyatını nasıl düşürüp bayiden alırız diye düşündüm şöyle bir fikir geldi:

Aracı alırken teyp ve 6 adet hoparlör tweeter bunları çıkarıtrsam aracın fiyatı vergiyle beraber 20 bin daha düşüyor, stepne ve lastikleri jantları da çıkartırsam daha da düşürüp bir alt ötv dilimine sokabiliyorum . Sonra çekiciyle aracı alıp dışarda takıyorum güzel bir para cepte kalıyor böylece.

Yani teyp almasamda bluetooth hoparlör fln koysam olmaz mı zaten çok deli ses çıkartıyor 600-700 tl civarı fıyatlara. Ordan piknikte mangalda flnda zaten yanımda oluyor arabada ağırlıkta olmaz hoparlör sök tak masrafta çıkmaz ekstradan ekonomıye faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 4 Eylül 2022; 14:3:31 >

• Motoruda çıkartıp pedal takarsan daha ucuza gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • slhsyn55 S kullanıcısına yanıt

xaten motorsuz alıp dısarda sandık motor takacagız bu gidişle

• Yada almayın illaha sıfır araç almak zorunda değilsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

araba almak zorundada değiliz hocamda konu bu değil

• Aynen konu bu almaya devam ettikçe fiyatlar artacaktır. Satışların düşmesi üreticiyi zora sokar. İstihdam sağlaması nedeniyle bu üretici hükümeti indirim konusunda ikna edebilir.

• yalnızca çıkma direksiyon alıp sokaklarda yürüyerekte gezebilirsin mesela. sıfır emisyon. arada gaz çıkarırsın yalnızca egzos hesabı. vites kolun seçicisi içene kaçmasın dikkat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı konu ama saçma sapan yorumlar var her zamanki gibi.

Ben de merak ediyorum. Mesela toyota fabrikadan ya da gümrükten neden hoparlorsuz, daha ucuz geçirip aksesuar olarak satmıyor. Aynı şekilde jant lastik falan da yapabilir. Markanın da işine gelir. %80 ÖTV sini ödememiş oluruz.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

yok hocam alsanızda almasanızda ülke elden gitti zaten g8 ne derse o olur. Yarın dersekı doları 100 tl yapalım dolar 100 tl olur dersekı bu turkıye karısmasın beleş tatile gidelim doları 3 ay tututn 3 ay tutarlar yanı bagımsız bır ulke değiliz hatta yunanıstan bile ele geçirecek nerdeyse kuşattılar tamamen

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

tamam yönetici tanıdıgınız var uzaklastırma almıyorsunuz forumda çete kurdunuz anladıkta terbıyesızlıgınde bir sınırı var

• commandx C kullanıcısına yanıt

zaten tek çare o kaldı ve onuda yapacaklar ama tuketıcı kanunlarına göre sana yurur vazıyette vermelerı gerekıyor. Ha hoparlor cıkartır camları cıkartır bagaj kapagı kapıları cıkartır ama şase motor ve jant lastık sokemez dısardan sanayı ıle anlasıp sen dısardan daha uyguna belkı bunalrı taktırabılırsın. Ama işin sacma yanı bunlar montajlı gelıyor yanı markanın kendı standartları dahilinde. Bunları geri demonte edıp geri montajlarken bile dogru montaj yapamayabilirler burası turkıye cunku herkes yasam savası verıyor işini duzgun yapamıyor aklı dengesını kaybedıyor

• Terbiye ile ne alaka. hoparlör çıkartınca terbiyesiz olmuyorsun, direksiyon ve vites seçiçiye dikkat et deyince mi terbiye bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 4 Eylül 2022; 17:5:34 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Şunu yazmışsın: "vites kolun seçicisi içene kaçmasın dikkat." yani senin içine mı kactı? neden öyle bişey yazdın?

• o tür bi espri vs yapsam "vites kolu üzerine oturma" yazardım direkt herhalde di mi. yanlış anlaşılma olmasın diye vites seçicisi dedim. yeni vites seçicileri minicik oluyor belli olmuyor bi şey tutamaç gibi, kaybolacak gibi. benim arabada vites kolu var.

• trollüğün verdiği rahatlıkla böyle fütursuzca konuşuyorsun çok belli diğer elemanın fakesi olduğun

• forum eniştemin. bayiler falan çete kurdu diyordun başka bi konuda şimdi burdaki üyelere mi döndü iş. ne adamsınız ya. iş güç kalmadı fake hesaplarla forumda benim hesap gitti başkası da gitsin di mi. terbiyeyi gösterirdim ben sana yanımda olsan da klavyeden olmuyor.

• olur kardesım ara ----- numaram ara gorelım......------ . Vites kolu fln ilginc fantezilerin de varmıs öğrenmiş olduk gerçi ama

Düzeltme: Tamam arkadaslar siz aramayın gece vaktı bı o vites kolu fantazılerını anlatan arasın diye yazdım yanı :D herkes ararsa işimiz var iş guc var sabah :D Mesajı duzeltmek zorunda kaldım en az 3 ay uzaklastırma verırım sılmezsen dedı yonetıcı boyle magandalar ıcın 3 ay forumdan uzaklastırma alıp ınsanları bu bos tıplere bırakamam kuyruk acısı vermeye devam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 5 Eylül 2022; 0:28:56 >
  • Olabilir benim arabada track çalıyor aux+usb yok teyp fm var bense bt kullanıyorum hariçi güçüde şarjından yada biterse 10klık PowerBank var ondan alıyorum usb çıkış ile ben o şekilde memnun um arka koltuğun oraya koyuyorum telefonla da YouTube de müzik oh mis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.