Şimdi Ara

iPhone'u PC görmüyor ve MTP USB device hatası alınıyorsa... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
3
Favori
53.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim merhaba, bende söylediğine yakın bir problemle karşı karşıyayım. Sanırım bilgisayarla alakalı bir durum, başka bir pc de denediğimde çalışıyor çünkü. Bilgisayarım iyi bir bilgisayar 3 tane usb 3 ve 1 tane usb 2 portu var hiçbir portta iPhone cihazı görmüyor. Sürekli yeniden bağlandı olarak görüyorum, biraz tarif etmek gerekirse dın dın dın dın dın diye bir ses alıyorum ve şarj olarak gösteriyor ve tekrar gidiyor. Aslında görmüyor. Apple'da driver bulamadım, sorun bende henüz driver bile yüklü değilken hata alıyorum. Driver'ı aygıt bulundu diyip otomatik olarak yüklemeyi başlatmıyor. USB portlarda hiçbir sorun yok diğer telefonları da bağladım sorun algılamadı. Orijinal kabloda yan sanayi de denedim hiçbir şekilde olmadı. En son kayıt girdilerini yaptım bunda da bir sonuç almadım. Eğer bulursanız veyahut önerisi olan varsa lütfen mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhansuleyman

Arkadaşlar ben de bilgisayar tanımıyordu ve sarj etmiyordu. prizde bi sorun yoktu ama
    hepsini denedim olmadı

EN SON "AYGIT YÖNETİCİSİ"NE GİRDİM ORADAN TELEFONUN OLDUĞU YERİ BULUN DONANIMI KALDIR'I SEÇİN. SÜRÜCÜNÜN SİLİNMESİNİ SORUYOR ALTINDA ONU DA İŞARETLEYİN TAMAM DİYİN. BENDE TAMAMA BASTIĞIM GİBİ TELEFON ŞARJ OLMAYA BAŞLADI :)

Eyvallah birader
  • ne boktan iş lan bu birgün bağlanırken şimdi aynı hatayı veriyor ve bu anlatılanlar çözüm olmadı.
  • İşe yaradı teşekkürler..
  • Paylaşım için teşekürler. Bu yöntem itunes ile bağlantı sorununu çözmüyor. Itunes bağlantı sorunu çözenler için aşağıdaki linki kullandım benzer sorun yaşayanlar için paylaşayım dedim.
    g teknolojiyoutube
    itunes ipad yada iphone'u görmüyor kesin çözüm güncel 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=UNAkb_rLGRQ

• Denemediğim yol kalmadı. Ne iTunes ne de iTools ile bağlanamıyorum, Ne yapmam gerekli arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 13 Şubat 2016; 15:17:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol dostum işe yaradı
  • ipad3 cihazımı itunes görüyor ama pc görmüyor buradakilerin alayını yaptım gene olmadı..acaba jailbreak sorunmu oluşturdu anlamadım..eskiden ne güzel pc ye taktığımda hemen ipad diskini gösterirdi
  • Slm PC de Class sekmesinden sonraki kademeye kadar geldim fakat upperfilters sekmesine ulaşamadım bu yada yok Yardımcı olabilirmisiniz
     iPhone'u PC görmüyor ve MTP USB device hatası alınıyorsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.