Şimdi Ara

iPhone'u PC görmüyor ve MTP USB device hatası alınıyorsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
53.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir durduk yerde bilgisayarım iPhone'u görmemeye başladı; oysa telefonu PC'ye takınca şarj oluyor ve iTunes'da tanıyordu. Bu durum resimleri boşaltmamı engellediği için epeyçe bir araştırma yaptım ve sonunda aşağıdaki yöntemle sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan başkalarına da yardımcı olurum:
    - 'regedit' diyip registry editörü açıyoruz.
    - Sonra sırasıyla hkeylocalmachine>system>current control set>control>class'ı açıyoruz.
    - Burada en altta yada bir üstünde “{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}” yazan yeri bulup tıklıyoruz.
    - Sol tarafta açılan pencerede en altta Upperfilters adlı satırı sağ tıklayıp siliyoruz.
    - Restart edip iPhone'u taktığımızda bilgisayarımız tekrar iPhone'u tanır hale geliyor.

• Çok teşekkürler arkadaşım, ciddi bir problemdi ve söylediklerini yaptıktan sonra reset atmama bile gerek kalmadan cihazı direk gördü.

Emeğine sağlık.
  • kardeş ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Bir süredir durduk yerde bilgisayarım iPhone'u görmemeye başladı; oysa telefonu PC'ye takınca şarj oluyor ve iTunes'da tanıyordu. Bu durum resimleri boşaltmamı engellediği için epeyçe bir araştırma yaptım ve sonunda aşağıdaki yöntemle sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan başkalarına da yardımcı olurum:
    - Sonra sırasıyla hkeylocalmachine>system>current control set>control>class'ı açıyoruz.
    - Burada en altta yada bir üstünde “{EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}” yazan yeri bulup tıklıyoruz.
    - Sol tarafta açılan pencerede en altta Upperfilters adlı satırı sağ tıklayıp siliyoruz.
    - Restart edip iPhone'u taktığımızda bilgisayarımız tekrar iPhone'u tanır hale geliyor.

Upperfilters bende çıkmıyo acaba farklı bi isimde olma ihtimali varmı :S

• Allah razı olsun. Bu şekilde sorun çözülüyor. Bilgi için teşekkürler.
  • aynı şekilde bende de çıkmıyor ve bu problem için uzun zamandır araştırıyorum
    konu eski ama yardım edecek bir arkadaş vardır umarum
  • arkadaşlar sahiden çıldıracam !!! i tunes ta sıkıntı yok ama bilgisayarımda iphone gözükmüyor... regeditten sylediğiniz şeyi yaptım ama upperfilters yok bendede !!! farklı çözüm bulanlar lütfen paylaşsın !
  • KARDEŞİM SANIRIM HALLETİM PROBLEMİ :)))

TUŞ KİLİDİ AÇIKKEN BAĞLADIĞINDA BİLGİSAYARIMDA GÖRÜYOR !!!
  • bu yöntem ile sorunumu halletim kardeşim teşekkürler
  • Çok teşekkür ederim. Restart etmeye gerek kalmadan "MTP Device" sorunu çözüldü. İyi günler dilerim .....
  • eyvallah kardesşim ne varda sizlerde var vallahi
    seviyorum ben bu forumu
  • Allah ne muradın varsa versin kardeş.
  • Uzun bir süreden sonra baktım da baya bir dua almışım. Paylaşmak güzel şey be kardeşim
  • Bende sorunu bu şekilde çözdüm. Çok teşekkürler
  • hiç kasmayın beyler orjinal kablosunu deneyin :)

ebayden aldıgım usb kablosu vardı onunla MTP hatası veriyor

apple dan birseyler indirdim yukledim vs vs vs olmadı...

uleeyyynn dedim, ve gittim orjinal kablosunu getirdim taktım,

oldu.. :)
  • quote:

Bir süredir durduk yerde bilgisayarım iPhone'u görmemeye başladı; oysa telefonu PC'ye takınca şarj oluyor ve iTunes'da tanıyordu. Bu durum resimleri boşaltmamı engellediği için epeyçe bir araştırma yaptım ve sonunda aşağıdaki yöntemle sorunu çözdüm. Umarım bu sorunu yaşayan başkalarına da yardımcı olurum:

sağol kardeşim çok makbule geçti.

• Bende iphone 5 var benimde bilgisayar görmüyor telefonu ama şarj ediyor kablo ve şu anlarda kablo şarj etmemeyede başladı aslında kapalı iken ediyor ve açılıyor sonra şarj oluyor işaretide gelmiyo ama 30 dakikada bir yüzde 1 şarjı artıyor.lütfen bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa ulaşsın bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bilgisayar tanımıyordu ve sarj etmiyordu. prizde bi sorun yoktu ama
    hepsini denedim olmadı

EN SON "AYGIT YÖNETİCİSİ"NE GİRDİM ORADAN TELEFONUN OLDUĞU YERİ BULUN DONANIMI KALDIR'I SEÇİN. SÜRÜCÜNÜN SİLİNMESİNİ SORUYOR ALTINDA ONU DA İŞARETLEYİN TAMAM DİYİN. BENDE TAMAMA BASTIĞIM GİBİ TELEFON ŞARJ OLMAYA BAŞLADI :)
  • quote:

Allah razı olsun yabancı forumlara bakmak zorunda kalmadan hallettik sayende :)

• @Gunebakan44 bende Upperfilters diye bi satır yok yardımmm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.