Şimdi Ara

IPhone Uçak Modu Problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimde IPhone 3GS var. Yaklaşık 1 haftadır telefonun pil ömrü anormal derecede hızlı tükenmeye başladı. Kendisi telefonu pek öyle çok kullanmaz. İnterneti zaten yok, yüklü bir uygulama da yok sayılır. Forumlarda biraz araştırdım ve pil ömrünü uzatılması için önerilen her uygulamayı kapattım.

Telefonu %100 şarj ediyoruz, bu durumdayken gece uçak moduna alıyorum sabah %81 e düşmüş oluyor. Daha önceden %1 gibi düşerdi gece boyunca. Telefon yaklaşık 1,5 yıllık. Komple şarj ile yaklaşık 1 gün gidiyor (Kullanımı çok olsa normal dyeceğim ama değil.)

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• ustadım telefonunuz eger jp ile appları kontrol edın eger tr içi cihaz jp yapılmamıs ve herseyı kapatıp ucak modunda % olarak dusuyorsa pil sorunu var garantıye dırek gonderın yardımcı olcaktır size aynısı basımıza geldı bılıyoruz sık rastlanan bır durum deil % 20 %30 ler iyi gunler
  • 1,5 yıllık telefona normal aslında.pilin ömrü bitmek üzere herhalde garantisi varsa verin değiştirsinler pili
  • servis pili değiştiriyomu garantiden?
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta içinde telefonu servise götüreceğim, bakalım ne diyecekler. Gelişmeleri yazarım.
  • garanti kapsamından pil değişiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.