Şimdi Ara

iPhone'um bozuk tamir için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'umun üst tuşu bozuldu çalışmıyor, nereden tamir ettirebilirim? Beylikdüzü civarı bir tamirci arıyorum. Avcılar'da olabilir.

• Yardımcı olacak yok mu???
  • Oralari cok iyi bilmiyorum ama 145T ile findikzadeye gelirsen ordan bi tramway sirkecidesin,dogubank tamirci kayniyor,mesela 3.kat 304 numara özgener iletisim
  • Bende Beylikdüzü civarlarında oturuyorum. Maalesef burda kapsamlı olarak iPhone tamircisi yok.
  • Max. 50lira demisti bna b koyde bi tamirci.
    Parcasi orj.mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afer

iPhone'umun üst tuşu bozuldu çalışmıyor, nereden tamir ettirebilirim? Beylikdüzü civarı bir tamirci arıyorum. Avcılar'da olabilir.

arkadaşım, eğer cihazın jb'li ise activator'u kullanıp gerkli ayarları yaptığın zaman ana menüde ekranı çimdikleyerek kilit moduna geçebiliyosun

caips atab ileydim iyiydi. cihaz yanımda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

quote:

Orijinalden alıntı: afer

iPhone'umun üst tuşu bozuldu çalışmıyor, nereden tamir ettirebilirim? Beylikdüzü civarı bir tamirci arıyorum. Avcılar'da olabilir.

arkadaşım, eğer cihazın jb'li ise activator'u kullanıp gerkli ayarları yaptığın zaman ana menüde ekranı çimdikleyerek kilit moduna geçebiliyosun

caips atab ileydim iyiydi. cihaz yanımda yok

Şöyle bir sorunum var, telefon şu an yatıyor yani daha formatı falan atılmadı açmak için o tuşun çalışması gerekiyormuş o yüzden bir tamirci bulmam şart

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beylikdüzü iphone servis sitesine girerek bilgi alabilirsiniz. Firma Beylikdüzü'nde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.