Bildirim
iPhone'um bozuk tamir için...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olacak yok mu??? -
Oralari cok iyi bilmiyorum ama 145T ile findikzadeye gelirsen ordan bi tramway sirkecidesin,dogubank tamirci kayniyor,mesela 3.kat 304 numara özgener iletisim -
Bende Beylikdüzü civarlarında oturuyorum. Maalesef burda kapsamlı olarak iPhone tamircisi yok. -
Max. 50lira demisti bna b koyde bi tamirci.
Parcasi orj.mi bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: afer
iPhone'umun üst tuşu bozuldu çalışmıyor, nereden tamir ettirebilirim? Beylikdüzü civarı bir tamirci arıyorum. Avcılar'da olabilir.
arkadaşım, eğer cihazın jb'li ise activator'u kullanıp gerkli ayarları yaptığın zaman ana menüde ekranı çimdikleyerek kilit moduna geçebiliyosun
caips atab ileydim iyiydi. cihaz yanımda yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ayyaayya
quote:
Orijinalden alıntı: afer
iPhone'umun üst tuşu bozuldu çalışmıyor, nereden tamir ettirebilirim? Beylikdüzü civarı bir tamirci arıyorum. Avcılar'da olabilir.
arkadaşım, eğer cihazın jb'li ise activator'u kullanıp gerkli ayarları yaptığın zaman ana menüde ekranı çimdikleyerek kilit moduna geçebiliyosun
caips atab ileydim iyiydi. cihaz yanımda yok
Şöyle bir sorunum var, telefon şu an yatıyor yani daha formatı falan atılmadı açmak için o tuşun çalışması gerekiyormuş o yüzden bir tamirci bulmam şart
-
Beylikdüzü iphone servis sitesine girerek bilgi alabilirsiniz. Firma Beylikdüzü'nde..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X