bayağı oldu aslında ağzımı açmıyorum durum şu; Ben 5 ay kadar önce iphone'umu kırdım.Ama sadece itouch olarak kullanabiliyordum.Bir zaman sonra bi baktım aha iphone bedava yazılımsal unlock olabiliyormuş! diye ziphone ile iphone'u kırdım müziklerim ve videolarım çalışmaz oldu boşver dedim sildim tamam bu sorun değil ama 7.3 gb'lik iphone'un 7.1'i boş restore attım herşeyi yaptım fakat silinmiyor hatta sistem dosyalarını etkiliyor bazı sorunlar çıkarıyor other olarak duruyor arıyorum arıyorum bi sonuca varamıyorum ne yapayım hadi birşey söyleyinde yapayım
1.1.3 te fazladan bir 200mb lık yer kaplıyordu.Sizin versiyonunuz nedir ?
aynı sorun bende de olmuştu update yaptıktan sonra yeni iphone olarak tanıtırsan itunes a bütün müzik video vs. artık dosya olarak kalıyor. Bunun tek çözümü tekrar restore yapmak yani kısaca komple format atmak ben öyle düzelttim.
1.1.3 sürümde de vardı, fakat şu anda 1.1.4 sürüm gsyagtu önerini bir deneyeyim sanki denemiş gibiyim ama denemekten zarar gelmez zaten iphone'uma müzik video yükleyemiyorum bir zaman sorun çıkyor yada diğer aya yeni sürüm geliyor hemen restore haliyle bütün dosyalar veriler müzikler v.b hepsi siliniyor... Bu da apple'ın ayıbı Gerçi oda ne yapabilir ki? Neyse iyi günler