Şimdi Ara

Iphone'umdan resimlerimi Alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler, yaklaşık 20 gündür yurt dışındaydım yaklaşık 6000 tane resim çekmişim,önceden rahatça her çektiğimi aktarabiliyordum. Ancak bu defa çok resim çektiğimden olsa gerek,bilgisayarıma girip iphone fotoğraf ikonuna basıp, oradan istediğim resimleri alır,istediklerimi siler kapatırdım. itunesla veya bilgisayara bağlayınca cıkan fotoğraf aktarma şeysiyle uğraşmazdım. Ancak şimdi sanırım bu 6000 fotoğraf olduğundan olsa gerek,bilgisayarımdan girince resimlerim gözükmüyor klasör bomboş gözüküyor yeniliyorum sayfayı bekliyorum tekrar filan ama gözükmüyor malesef içindekiler. Nasıl halledebilirim bunu?

• itools gibi bir programla denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum ilgisi var mı yok mu ama ekran kilidi var ise açıp o şekilde tekrar bağlar mısınız?
  • Toplam çekilen fotoğraf sayısı 9999'u geçtiği için böyle bir hata alıyorsun. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. O yüzden her seferinde yani ayda yılda 1 kez cihazı pcye bağlayıp resimleri ve videoları otomatikmen pcye aktar seçeneğiyle pcye atacaklarımı seçip aktarıyorum. Sonrasında da sileceklerimi siliyorum.

Şu etapta iFunbox-iTools ve hatta pek kullanmadığım için bilmiyorum ama iTunes ile o fotoğrafları aktarman çok çok zor olacaktır. O yüzden pc-resçmleri otomatik al seçeneği senin kurtarıcın.

Eğer sana zor geliyorsa tek çözümün de cihazı tertemiz ve cillop gibi yedekten yüklemesi bir restore etmendir. Tabii iOS sürümündeki tercihlerin de önemli. Yani 7.1.2 yüklemek istemiyorsan başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

itools gibi bir programla denediniz mi?

Denememiştim hocam şimdi deniyorum umarım olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Toplam çekilen fotoğraf sayısı 9999'u geçtiği için böyle bir hata alıyorsun. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. O yüzden her seferinde yani ayda yılda 1 kez cihazı pcye bağlayıp resimleri ve videoları otomatikmen pcye aktar seçeneğiyle pcye atacaklarımı seçip aktarıyorum. Sonrasında da sileceklerimi siliyorum.

Şu etapta iFunbox-iTools ve hatta pek kullanmadığım için bilmiyorum ama iTunes ile o fotoğrafları aktarman çok çok zor olacaktır. O yüzden pc-resçmleri otomatik al seçeneği senin kurtarıcın.

Eğer sana zor geliyorsa tek çözümün de cihazı tertemiz ve cillop gibi yedekten yüklemesi bir restore etmendir. Tabii iOS sürümündeki tercihlerin de önemli. Yani 7.1.2 yüklemek istemiyorsan başka.

Hocam ben yurt dışına cıkmadan cihazda ne var ne yok temizledim sırf resim çekeceğim diye, sürekli sıfırlarım zaten resimleri silerim telefonda genelde 200 den fazla resim olmaz. ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım sanırım itools işe yarayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan iPhone almak istiyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.