Şimdi Ara

iphone un alttaki vidası düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasımda aldığım ve kılıfından nerdeyse çıkarmadığım 3g nin temizlemek için çıkardığımda vidasının olmadığını farkettim! şimdi genpaya götürsem buna inanmazlar.serviste bulabilirmiyim vidasını?Bir yerde sıcak soğuk farkından genleşme sonucu olabiliceğini okudum böle bşi mümkünmüdür?
    Bir de power tuşu içeri girdi biraz.İşlevi devam ediyor ama çıkıntısı yok.Başkasına olan varmı?Teşekkürler.

• iphonun nereinde var vida kardes bi resim koyabilirmisin merak ettimde
  • Tam burasında..

iphone un alttaki vidası düştü
  • hic dikkat etmemistim diyer vida yerinde sonucta ve ovidaya da hic tornavida deymedigine gore genpaya gidip guzel bi sekilde anlatirsan yardimci olurlar belki sonucta senin hatan deyil
  • bakalım deniycem yarın şansımı ilgilendiğiniz için teşekkürler.Tamda ışık sızmasundan götürmeyi planlıyodum..
  • Sonuçları bekliyoruz
  • yaw bu ışık sızmasıda her iphone da var galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbay6288

yaw bu ışık sızmasıda her iphone da var galiba...

hayır çogu iphoneda var şahsen benimkisinde ne ışık sızması nede ölü piksel var,bu duruma sevinim mi yoksa applenin TR yolladıgı ürünlerin bu derece sorunlu olmasına üzülim mi bilemiyorum.Ya bu bizim kötü şansımızdan yada apple bizi adamdan saymıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

hic dikkat etmemistim diyer vida yerinde sonucta ve ovidaya da hic tornavida deymedigine gore genpaya gidip guzel bi sekilde anlatirsan yardimci olurlar belki sonucta senin hatan deyil

diğerini kendisinin tornavidayla çıkarmadığını nasıl kanıtlayacak?g
  • ilk seri de gerçekten çok sorun var şu anki yeni partilerde sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.