Şimdi Ara

İphone un Bilgisayar internetini kullanamsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone telefonumun , bilgisayarimdaki internet baglantasini kullanmasini nasil saglayabilirim?

Bilgisayarim lan uzerinden internete giriyor ve bende bu baglantiyi iphone a aktarmak istiyorum.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

iyi calismalar

• Elinizde varsa kablosuz router'la veya daha ucuza çözümle kablosuz bağlantı adaptörleri ile...

Bağlantıyı alan bilgisayara kablosuz bir router bağlanması lazım. Sonra LAN'dan gelen kabloyu bilgisayara değil o router'a takacaksınız, router'dan da tekrar bilgisayara kablo gidecek. Router'ı da normal kablosuz modem gibi ayarlayacaksınız ve bağlanacaksınız.

Aynısını evde yapmıştım, normalde kullandığım modem kabloluydu, daha sonra elime fazladan bir kablosuz geçti. Sinyal odamdan evin en uzak noktasında çalışan babama adam gibi ulaşamayınca, kendisine daha yakındaki kardeşimin bilgisayarına kablosuzu bağladım ve onun üzerinden bağlantıyı paylaştırdım

Tabi bu işin amelelik kısmı. Daha sonra piyasaya kablosuz adaptörleri çıktı

Sanıyorum USB olarak veya ethernet kartınız aracılığı ile bilgisayara bağlanıyor, masaüstü ve kablolu bir bağlantı sisteminiz dahi olsa, onu kablosuz hale getirebiliyor. Yani masaüstü sisteminiz hem laptop gibi ortamda var olan bir kablosuz ağa bağlanabiliyor, hem de kendisine gelen bağlantıyı paylaştırabiliyor. Yalnız hepsi bu özelliğe sahip midir bilmiyorum, araştırıp almanız lazım.

• bu konuda acıklamayı yapmıstım, başlıgı bulursam editlerim buraya.

edit: buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_45551814/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45551814

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Ocak 2011; 11:02:10 >
  • bende turkcell wını bu sekılde kullanmak ıstıyorum ama basaramadım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.wınn ı kablosuz aga cevırdım network ayarlarından baska bır laptopdan denedıgımde baglantı oluyor ama ıphone um bu kablosuz agı gormuyor acaba nerde hata yapıyorum bılmıyorum.bu konuda acıl yardımlarınızı beklıyorum.
    saygılarımla
  • @crazydentist

Diğer'e tıklayıp ağ bilgilerini kendiniz girin deneyin. Belki öyle görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

@crazydentist

Diğer'e tıklayıp ağ bilgilerini kendiniz girin deneyin. Belki öyle görür.

onuda denedım ama olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.