Şimdi Ara

İphone ve AT&t Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Telefonu kurcalarken Wi-Fi Baglantısı belki gelir umuduyla Bütün yazılımlar v.s. sil diye bir seçenege tıkladım. Ve telefonum açılmıyor İtunes baglantısı istiyor. Araştırdıgımda ise AT&T kar istiyormuş. Sorum Şu;
    - JailBreak Kullanarak açabilirmiyim aktivasyon edebilirmiyim,

Ve nasıl ederim :)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: llYÖRÜKBEYill

Selamlar, Telefonu kurcalarken Wi-Fi Baglantısı belki gelir umuduyla Bütün yazılımlar v.s. sil diye bir seçenege tıkladım. Ve telefonum açılmıyor İtunes baglantısı istiyor. Araştırdıgımda ise AT&T kar istiyormuş. Sorum Şu;

Teşekkürler

Oncelikle jailbreakli cihaza icerigi sil denilmez dersen boyle olur
    Cozumun ise cihazinin shsh kaydi var ise shsh kaydini kullanarak restore edip redsn0w ile jailbreak yaparsin ve aktive ekranini gecebilirsin saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Selamlar, Telefonu kurcalarken Wi-Fi Baglantısı belki gelir umuduyla Bütün yazılımlar v.s. sil diye bir seçenege tıkladım. Ve telefonum açılmıyor İtunes baglantısı istiyor. Araştırdıgımda ise AT&T kar istiyormuş. Sorum Şu;

Teşekkürler

Cozumun ise cihazinin shsh kaydi var ise shsh kaydini kullanarak restore edip redsn0w ile jailbreak yaparsin ve aktive ekranini gecebilirsin saygilar

Yorumuzunuz İçin Teşekkürler.

Öncelikle programlara merakım ve İosun benim elimi kolumu baglaması, sonrasında Hevesimi alamamamdan kaynaklanan bir durum. Ama ögrenmiş oldum.
    Ancak sorun şu ki her hangi bir kayıt yok elimde jailbreak ne oldunu bile yeni ögrendim desem yerinde olur, Ve benim bu telefonu kimsenin haberi olmadan Bu gece düzeltmem lazım :)

Sevgiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Teşekkürler

Yorumuzunuz İçin Teşekkürler.

Öncelikle programlara merakım ve İosun benim elimi kolumu baglaması, sonrasında Hevesimi alamamamdan kaynaklanan bir durum. Ama ögrenmiş oldum.
    Ancak sorun şu ki her hangi bir kayıt yok elimde jailbreak ne oldunu bile yeni ögrendim desem yerinde olur, Ve benim bu telefonu kimsenin haberi olmadan Bu gece düzeltmem lazım :)

Sevgiler.

Oncelikle bilgisayarina tinyumbrella indir telefonu tak ve save shsh de bakalim shsh kaydin varmi eger daha once jb yaptiysan shsh kaydin olma ihtimali var eger yoksa tek varen var oda telefonu son surume yukseltmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 12 Mart 2012; 22:41:36 >

• Unutmadan son versiyona yukseltirsen cihaz sim kilitli ise basin fena halde dertte Cunku baseband yuselince unlockda olmuyor telefon ozelligini kullanamiyorsun
    Anladigim kadari ilede att hata sorduguna gore sim kilitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 12 Mart 2012; 22:43:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.