Onlarıda yaptim ama yok hocam gözükmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SilinebilirR (3. sayfa)
-
-
iPhone analiz Verilerini paylaş özelliğini yeni aktif ettiyseniz 24 saat beklemeniz gerek Log-agg veri dosyasının oluşması için
Nasıl Yapılır ?
1-) Ayarlar-Gizlilik-Analizler ve İyileştirmeler-Analiz verileri-Veriler :
2-) log- aggreregated
3-) Paylaş --> iPhone and battery information
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 13 Eylül 2022; 8:33:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 16 da log-agg veri log dosyası yok görünmüyor oluşturulmuyor yani dolayısıyla kestirme iOS 16 da şimdilik çalışmıyor
ilerleyen zamanlarda ne olur henüz bilinmiyor
Bende gozukuyor hocam ve çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni mi yüklediniz iOS 16 yı yeni yüklediyseniz eğer yüklemeden önceki log-agg dosyası ile çalışabilir önemli olan yükledikten sonra log-agg yeni dosyasının olup olmadığı
Ben araştırdım ve daha önce teyid etmiştim belki değişiklik olmuştur diye tekrar sordum az önce tekrar öğrendim
yani sonuç olarak iOS 16 da şimdilik pil hakkındaki bilgileri öğrenmek için log-agg dosyası oluşturulmuyor ios 16 yı yükledikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 13 Eylül 2022; 9:58:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Evet eski dosya ile çalışır eski dosyada güncel olmayan eski verileri var bi anlamı yok
tarih ve saat kestirmenin çalıştırıldığı zaman
Sarı çiZgi dosyanın olduğu tarih tarihi 9. Ayın 9 yani eski
mavi çizgi şu an yani cihazdaki anlık yüklü olan ios sürümü
kırmızı çizgi ise log dosyasının hangi ios sürümünde oluşturduğu anlamına gelir kendimce tedbir almıştım bu tip durumlar için
log-agg dosyasını telefondan silinmiyor şöyle deyim son 7 günü gösteriyor yenisi eklendikçe en eskisi silinir
veya bilgisayara bağlayıp 3utools ile silebilirsin
bu arada sendeki kestirme eski sürüm ilk konuda 4.0 sürümü var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 13 Eylül 2022; 10:40:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iOS 16 yükledikten sonra log-agg dosyası yeniden oluşturulursa lütfen haber verin
Yeni dosya her gün gece saat 03:00 da oluşturuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 13 Eylül 2022; 14:39:16 >
iPhone 14 pro almak istiyordum fakat pil süresi maxlerde daha iyi olduğu için aklım karışıyor. Sabah 8 de şarjdan çeksem oyun olarak 1 saat clash royale oynasam yolda, akşam 8'e kadar pili gider mi iPhone 14 pro'nun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 eylülde kalan log aggregated'ı gösteriyor. Fakat IOS 16 geçişi sonrası maalesef dosya yok.
-
-
Alınmış derken 2. El mi aldınız cihaz kullanılmamış beklemiş ve sonuçların yanlış değil doğru olduğunu düşünüyorum ne zamandır kullanıyorsunuz
bilgisayar varsa program ile bi bakın isterseniz programın adı 3utools
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 30 Eylül 2022; 8:46:11 >
yok direk apple ın sitesinden sipariş vermiştim hocam 2 ocaktan beri bende telefon ilk sahibiyim yani, 3utools ile bakabileceğim bir rehber var ise atarsan onu da kontrol etmeye çalışırım
-
Programı indir yükle aç cihazı bağla bilgisayara güven sonra zaten görürsün basit kolay
Batarya Life details
aynı çıktı hocam okunmuş telefon heralde :D
-
Deneyelim bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X