arkadaslar bana amcam ipad veya iphone 4 alicak hangisini alsin
Böyle bir soruya sadece ikisinide almasın yazık etmesin amcan kendine derim.
yaa bende aynisini diodum basta torch alcakti baktim dokunmatigi cok BERBAT Iphone4 al dicem cunku telefone cok ihtiyacim var ama 3G IPAD ALIRSA ISLER DEISRjavascript:void(AddText(''))
quote:
Orijinalden alıntı: Commandotore
Böyle bir soruya sadece ikisinide almasın yazık etmesin amcan kendine derim.
sebep ?
bna bi yardim edermisinz
ederiz elindeki blackberry işini görüyor mu ? telefonu mu interneti mi daha çok kullanırsın dışarıdayken ?
quote:
Orijinalden alıntı: the Blackberry
bna bi yardim edermisinz
kardeş al ipadi geç ya da git konsol aldırt takılırsın
ya suanda elimde bb 8320 curve var da dokuntu artik
quote:
ya suanda elimde bb 8320 curve var da dokuntu artik
evet telefon eski Telefonu çok kullanıyorsan iphone aldır eğer telefonu az kullanıyorsan ve dağda bayırda cafede vs nete gireyim aynı zamanda oyun da olsun diyorsan ipad
saolda izmirin ortasinda iphone 4 te yokki turkcell hep iki uctane getirio..ama yinede saol
yardim edermisniz baska arkadslar cnku ben rahat oynanan bisey istiorm
quote:
Orijinalden alıntı: the Blackberry yardim edermisniz baska arkadslar cnku ben rahat oynanan bisey istiorm
İphoooone :)
tesekkur ederim
senin amcan sana ipad almamis miydi biraz once oyle bi baslik acmistin? ipad almis amcam neler yuklemeliyim diye soruyodun? buraya gelip aklinca insanlarla dalga gecmenin psikolojine bi yarari mi var?
quote:
tesekkur ederim
hayir zaten o dediin zamn almisti bnde insanlara fikir soruyorum sadece bunda bi suc yok yani ben dalga gecmiorm
Bence 1.nesil İpadi almak gereksiz.Telefonun eskimiş zaten bence iphone 4 al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme