Şimdi Ara

İphone X cam değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar dün telefonum yere düştü ve ön cam da belirgin kılcal kırıklar oluştu bu şekilde de kullanılabilir fakat gözü yoruyor her neyse iphone x in ön camını değiştirmek istiyorum fakat internette gördüğüm fiyatlar doğru mu eskiden cam değiştirme işini 200-300 e hallederdik ama 1500 tl demişler hep daha önce ekranını değiştiren var mı fiyatlar nasıl ?

• Öncelikle geçmiş olsun fakat sizin sıkıntınız bütçenizi aşan bir cihaz almak. Çünkü bu telefona o kadar para verebilen biri için 1500 TL ekran ücreti sorun teşkil etmemeli. Bir daha cihaz alırken bütçenize uygun cihaz alırsanız ekranı kırıldığı zaman da uygun fiyattan yaptırırsınız.

Bu durum şey gibi olmuş. Tüm paranız ile Ferrari almışsınız ama ön farı kırılmış. Servise götürmüşsünüz onlar da 40 bin lira demişler. Siz de şimdi düşünüyorsunuz ya böyle kullanılır ama gözü yoruyor. 40 bin de çok fazla. Halbuki Renault alsaydınız 500 liraya yeni far taktıracaktınız.

Bu her üründe böyledir. Hava atmak için bir şey alınmaz. Bütçenizin yeteceği ürün alınır. Böylece yarın öbür gün bir yeri kırılınca fiyat fazla gelip buraya konu açamazsınız.
  • bir iki telefoncuyu aradım sanırım iphone x lerde sadece ön cam değişimi olmuyormuş dolayısıyla ekran komple değişiyor ve fiyatlar gerçekten 1500-1600 baremlerindeymiş. Hayırlısı artık
  • sercinho123 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun fakat sizin sıkıntınız bütçenizi aşan bir cihaz almak. Çünkü bu telefona o kadar para verebilen biri için 1500 TL ekran ücreti sorun teşkil etmemeli. Bir daha cihaz alırken bütçenize uygun cihaz alırsanız ekranı kırıldığı zaman da uygun fiyattan yaptırırsınız.

Bu durum şey gibi olmuş. Tüm paranız ile Ferrari almışsınız ama ön farı kırılmış. Servise götürmüşsünüz onlar da 40 bin lira demişler. Siz de şimdi düşünüyorsunuz ya böyle kullanılır ama gözü yoruyor. 40 bin de çok fazla. Halbuki Renault alsaydınız 500 liraya yeni far taktıracaktınız.

Bu her üründe böyledir. Hava atmak için bir şey alınmaz. Bütçenizin yeteceği ürün alınır. Böylece yarın öbür gün bir yeri kırılınca fiyat fazla gelip buraya konu açamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkusuzkorkak71 K kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık güzel cevap bende bekliyordum böyle konular reklam Maksatlı çoğunlukla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon da siz benim maddi durumumu bilmeden neye gore yorum yapiyosunuz ? Oha cok pahali diye dert yanmamisim ki sadece demisim ki normal ekranlar 200-300 du bu niye 1500 diye sonra ogrendim ki ekranin tamami degisiyormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinho123 -- 12 Ağustos 2018; 2:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple hiç bir zaman cam değişimi yapmaz komple ekranı değişir. Kaldı ki X'in ekranı Amoled olduğundan pahalı. Ayrca sadece camda değişiyor. Telefonu özel bir yöntemle dondurup camı buz haline getiriyorlar sonrasında kolayca çıkarıyorlar cam kısmı. Sonrasında cam yapıştırıp fırına veriyorlar.

İphone X cam değişimi
    İphone X cam değişimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    İPhone 13 arka cam hasarı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.