Şimdi Ara

iPhone x deki alttaki çizginin mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona sahip değilim ama denedim baya
    İpad promda ios 11le direkt alttın çekince gelen şey ile home tuşsun ana ekrana falan gelebiliyorum
    Ve çizgi yok, sorun da yok
    İphone x de o çizgiyi ve boşluğu kaldırsalar hem daha çok alan açılmış olur daha güzel olabilir
    Siz ne düşünüyorsunuz
    Bilmediğim bir şey mi var
    Konuyu merak ettiğimden açtım
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Alt Çizgi Kaldırma: Kapsamlı Bir Kılavuz

iPhone'unuzun ekranının altındaki çizgi, ana ekran ve diğer uygulamalar arasında geçiş yapmana olanak tanıyan bir özelliktir. Ancak bazı kullanıcılar, bu çizginin ekran alanlarını işgal edici ve estetik açıdan hoş olmayan olduğunu düşünebilir. Neyse ki, bu çizgiyi kaldırmak ve ekran deneyimini geliştirmek için adımlar atabilirsin.

iPhone Alt Çizgi Kaldırma Yöntemleri

iPhone alt çizgisini kaldırmanın iki temel yöntemi bulunur:

Jailbreak Yöntemi: Bu yöntem, iPhone'unun işletim sisteminde değişiklik yapmanı sağlayarak alt çizgiyi devre dışı bırakmana olanak tanır. Ancak, jailbreak işlemi cihazının güvenliğini tehlikeye atabilir ve garantiyi geçersiz kılabilir.

AssistiveTouch Yöntemi: AssistiveTouch, fiziksel düğmelere alternatif sağlayan bir erişilebilirlik özelliğidir. Alt çizgiyi kaldırmak için AssistiveTouch'ı etkinleştirip bir düğme atayabilirsin. Bu yöntem jailbreak gerektirmez ve cihazının güvenliğini tehlikeye atmaz.

iPhone 11 Alt Çizgi Kaldırma

iPhone 11 modellerinde alt çizgi, ekranın alt kenarında bulunan fiziksel bir düğmedir. Bu düğmeyi kaldırmak için jailbreak yöntemini kullanman gerekir. AssistiveTouch yöntemi iPhone 11'de çalışmaz.

iPhone Alt Çizgi Açma

Alt çizgini kaldırdıktan sonra, geri almak isteyebilirsin. Alt çizgiyi yeniden etkinleştirmek için AssistiveTouch'ı devre dışı bırakman veya jailbreak değişikliklerini geri alman gerekir.

İpuçları

• Jailbreak işlemine devam etmeden önce cihazını yedeklediğinden emin ol.
    • Cihazının yazılımını en son sürüme güncelle.
    • AssistiveTouch düğmesini uygun bir konuma yerleştir ve yanlışlıkla dokunmamaya dikkat et.

Sonuç

iPhone alt çizgisini kaldırmak, ekran deneyimini kişiselleştirmenin bir yoludur. Jailbreak yöntemi riskli olsa da AssistiveTouch yöntemi güvenli ve etkili bir alternatif sunar. Her iki yöntemi de dikkatlice değerlendirerek cihazının ihtiyaçlarına en uygun seçeneği belirleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alttaki çizginin tek işlevi iPhone X de home butonu olmadığından home butonun işlevini yerine getirmesi. Yani ana ekrana nasıl tuşa basarak geri geliyorsanız X modelinde çizgiyi hafif yukarı kaydırarak gelebiliyorsunuz.

iPhone X kullanıcısı olarak yaziyorum. Bir de öyle abartıldığı kadar bir numarası yok bu telefonun. Klasik Apple cihazı az çok takip eden bilir. Olağan üstü bir teknoloji tasarım vesaire yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede o cizgi ve altdaki klavye degisimi ve dikte bolumu iyrenc otesi duruyor jb cilsada bunlari kaldira bilsek fazla gozume takiliyor artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam

Benim demek istediğim ipadlerde ios 11 ile denediyseniz altta hiçbir şey yokkan de alttan çekince benzer işi görebiliyor

Böyle olsa daha kullanışlı olabilirmiş gibi geldi

İyi akşamlar cevap için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.