Şimdi Ara

IPHONE X den 11e geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar öncelikle herkese. canlarım ay başı maaş yatar yatmaz elimdeki X i ilana koyup elimden çıkarmak istiyorum. sebebi 11e geçmek isteyişim. geçme sebeplerimi söyliyim birincisi kamerasının gece görüşü iyi sonuçlar veriyor. Elimdeki telefonu ikinci el aldım 5ay sonra bitiyor garantisi bu bir sebep. elimdeki siyah benim istediğim beyaz olması (kap kullanınca pek bi sebepten sayılmaz ama :)) 64gb hafızası olması beni seneye ağlatıcak bir sebep olarak da sayabiliriz. elimdekini 5500 civarına da alıcı buldum üstne 2civarı ekledikten sonra 128gb iphone 11e geçmek ne kadar mantıklı.

benim 2tane de isteğim var birisi spora başlamak parayı nakit alıcakları için lazım oluyor diğeri de ehliyet ihtiyacım var sporu yaza kadar yapmam lazım ehliyeti de aynı şekil öğrenciym 18yaşında kısmi çalışıyorum bunları lütfen ciddiye alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHakan1907 -- 17 Ocak 2020; 1:55:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• telefonu,ihtiyacın olunca degistir.
    10 dan 11 gecince farklı birsey olmayacak hayatında.
  • yucl Y kullanıcısına yanıt
    dostum amacım ‘ooo 11 çıkmış hemen almalıyım’ değil sen heralde yanlış anladın. ben bölümüm çok sıkı olmadığından ve kendi şehrimde okuduğumdan çalışıp kenara para koyduğum için ilk olarak bununla başlamak istedim. telefonu 5500e bence iyi fiyat. çünkü ağustos 16da ben bunu 5600e aldım. piyasası çok iyi telefonun. benim sıkıntım şu bu telefonu gidip elimle benim almamam. garantisi 4 ay sonra biticek olup hafızası şuanda 40a ulaşması. sanki içimden bi şey bu telefonu 4 ay sonra daha da ucuza satıcak olmam bu yüzden kafam karışık 🙄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.