Bildirim
iPhone X hâlâ alınır mı? Kullanıcısını üzer mi? (2022)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone X üzmez vede gayet performanslı bir telefondur.
-
X pahalı, 6s yada 7 videosu isteriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x iyidir, İphone olarak sevdiğim 3 modelden biridir. İşlemcisi de çok iyi, kamerası da hala en iyilerden. Temiz bulabilen varsa alsın. 6-7-8 yenilenmiş modellere para vereceğinize doğru düzgün bir ekranı olan cihaz alın. -
2 seneye yakın iphone x ile aynı yıl piyasaya sürülen ve aynı işlemciye sahip olan iphone 8 kullanıyorum ve gayet memnunum. sadece pil kapasitesini yetersiz buluyorum onun haricinde halen daha sorunsuz kullanılabilen bir telefon. yani x de aynı şekilde sıkıntısız kullanılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışırsa alırsınız :D
-
İphone x ile ilgili satış başlıkları;
"Cihazım sorunsuzdur ekran değişmiştir faceid çalışmıyor" (leş lcd ekran takılmış fiyat 6000tl)
"Ekranda küçük bir siyah karartı vardır AMA KULLANIMA ENGEL DEĞİLDİR" (fiyat 5000-6000tl)
"Cihazım sorunsuzdur Ekranda küçük bir çatlak vardır AMA KULLANIMA ENGEL DEĞİLDİR" (fiyat 5000-6000tl)
Burada anahtar cümle "kullanıma engel değildir" acaba ne olursa kullanıma engel olacak bunlara göre merak ediyorum? Birini yaşamına engel değil deyip dövmek gibi bişey. Yada yürümesine engel değil deyip kolunu kırmak gibi.
Sonuç olarak ben temiz parasına değecek bir iphone x ben pek göremedim piyasada. Bence 2020 iphone se almak çok daha mantıklı hem işlemcisi 2 nesil üst seviye hem daha uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycihan -- 1 Haziran 2022; 23:26:53 >
-
Şu cihaz sorunsuzdur yazıp içine girince kullanıma engel olmayan x çatlak/çizik yazanlara itina ile küfür ediyorum. Sorunsuz olması için çizik veya çatlak olmaması gerekiyor eğer varsa sorunsuz değildir. Bir de Sorunsuz ama Face ID çalışmıyormuş... Sorunsuz mu sorunlu mu karar ver!
-
Temizi bulunursa alinir dusunmeye bile gerek yok.
-
iPhone X kullanıcısı olarak eğer temiz bulursanız almanızı tavsiye ederim. iPhone X'in tek sorunu iOS 15. iOS 15 bu cihazı mahvetti. iOS 15.5 çıktı halen daha saçma sapan animasyon takılmaları devam ediyor. iOS 16 ile düzelmesini ümit ediyorum. Cihaz sorunsuz çalışıyor onun dışında. Bir de ısınma sıkıntısı var ama A11 Bionic ile alakalı. Yapacak bir şey yok onun içinde. Çipset verimsiz kalıyor günümüz için.
-
Her yeni gelen güncellemeyi yapmaya devam ettiğin sürece daha da kötü olacağından emin olabilirsin ;)
Apple mantığı üretilen ürününün bir üst modeli çıkana kadar verilen güncellemeler cihazdaki sorunları düzeltmeye yönelik, bir üst model geldikten sonra verilen güncellemeler elindeki cihazı yavaşlatmaya bozmaya yönelik ;)
-
Babam iphone 6 kullanıyor daha hiç bozulmadı
-
haberlerin clickbait ini yaptıkları yetmiyormuş gibi videolara geçtiler..
Nerdesin Mesut Nerdesin Erdi...Bi Burak kaldı.DH a yazik ediyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Retina Ekran olduğundan" dedi videoyu kapattım arkadaş. Retina Ekran türü başka bir tür mü? Apple'ın insanlara dayatmasını çok güzel benimsemiş arkadaş "Retina Ekran" !
-
Bu tür konuları artık tartışmaya bile gerek yok, ekonomik olarak her türlü telefon, sıfır olmak şartı ile alınır (ha hangi fiyattan alınmalıdır, tartışılır ama alınır mı alınmaz mı tartışması çok gereksiz, bence).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 3 Haziran 2022; 16:48:01 >
-
Videonun anahtar kelimesi: "Kabul edilebilir"
Meali: Medeni dünyada asgari ücretle iki tane sıfırı alınabilen telefonun 5 sene önceki modelini "seve seve" kullanıyoruz işte.
-
Aynen. Retina ekran nedir, desen tanımını yapabilecek insan yok. Bir ekranın retina olabilmesi için spesifikasyonları neler olmalıdır, kaç ppi çözünürlük değeri, kaç hz tazeleme oranı, kaç nit parlaklık değeri olması gerekir desen apışır kalırlar. Çünkü öyle bir sınıflandırma yok. 10 yıl önce sunum tekniği olarak böyle bir element uydurdular, teknolojiyle uğraşan insanlar bile sorgulamadan kullanıyor.
-
Kamera çözünürlüğü yetersiz diyor, e iphone 13 bile 12mp kameraya sahip neresi yetersiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alinmaz arkadas. Gidin s21 , s20 fe falan bakin.Ios kullancam diye millattan onceki ikinci el cihazlara para kaptirmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İphone x ile ilgili satış başlıkları;
"Cihazım sorunsuzdur ekran değişmiştir faceid çalışmıyor" (leş lcd ekran takılmış fiyat 6000tl) "Ekranda küçük bir siyah karartı vardır AMA KULLANIMA ENGEL DEĞİLDİR" (fiyat 5000-6000tl) "Cihazım sorunsuzdur Ekranda küçük bir çatlak vardır AMA KULLANIMA ENGEL DEĞİLDİR" (fiyat 5000-6000tl) Burada anahtar cümle "kullanıma engel değildir" acaba ne olursa kullanıma engel olacak bunlara göre merak ediyorum? Birini yaşamına engel değil deyip dövmek gibi bişey. Yada yürümesine engel değil deyip kolunu kırmak gibi. Sonuç olarak ben temiz parasına değecek bir iphone x ben pek göremedim piyasada. Bence 2020 iphone se almak çok daha mantıklı hem işlemcisi 2 nesil üst seviye hem daha uygun. |
X pahalı, 6s yada 7 videosu isteriz
|
Şu cihaz sorunsuzdur yazıp içine girince kullanıma engel olmayan x çatlak/çizik yazanlara itina ile küfür ediyorum. Sorunsuz olması için çizik veya çatlak olmaması gerekiyor eğer varsa sorunsuz değildir. Bir de Sorunsuz ama Face ID çalışmıyormuş... Sorunsuz mu sorunlu mu karar ver!
|
iPhone X üzmez vede gayet performanslı bir telefondur.
|
"Retina Ekran olduğundan" dedi videoyu kapattım arkadaş. Retina Ekran türü başka bir tür mü? Apple'ın insanlara dayatmasını çok güzel benimsemiş arkadaş "Retina Ekran" !
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X