Şimdi Ara

IPhone X - Turkcell’in Hediye Ettiği VARTA Kablosuz Şarj Cihazı Sahte Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

Orjinal olsa nolucak Varta denen dandirik birsey sanki cok onemli birsey.Samsung'un fast charge'larinin yanina yaklasamaz x aliyorsan samsung fast chargede alirsin.3 yil nasil bekliyorsunuz onu anlamadim neyse kisacasi Sacma bir konu.

Ne kadar saçma sapan bir yorum bu. İnsan diyecek bir şey bulamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok yazık turkcell gibi sözde kurumsal bir şirketten böyle hareketler görmek çok kötü. Ki hatalı olduklarını anlayıp yeni ürün gönderip olayı ört bas etmeye çalışmışlar yazık o batarya patlayıp insan öldürebilir. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Xperia Z ve Z2 kullandım. HTC ONE M9 kullandım. SAMSUNG NOTE serisi kullandı ve çevremde sayısız s serisi G serii cihaz vardı. Benim standart kullanımımla m9 4-5 ay dayandı şişti. Samsunglar ise 45günde şişiyordu. Z2 de veya zde seneler kullanmama rağmen batarya değişimi yapmadım. Hiçbir arkadaşım yoktu ki samsung lg telefonunun bataryası şişmesin. SONY Elmassa Samsung kalite noktasında kömür tozudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım ?

Sadece anlayamadıysanız şanslısınız, ben arkadaşın cümlesinden anlam çıkarabilmek için beynimi yaktım.
  • Merhaba,

Görsel temsilidir,tedarikçi sahte ürün göndermiştir.Yo,hayır yapmazlar,yapmazlar yani.

• YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    45 günde batarya şişmez kardeşim. Bataryanın ya fabrikadan üretim hatalı çıkmış olması lazım o da değiştirilir zaten garantide ayıplı maldan yada extrem bir şeyler yapman lazım bataryaya. Marka fanatikliğine gerek yok. Bataryaların hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor diyorum. 4-5 ay içindede şişmez batarya. Bataryanın şişmesi demek deformasyona uğraması demektir. Deforme olan batarya standartlarını yitirdiği için patlama riski taşır. 45 günde Samsung'u şişiren arkadaşına ver bakalım Sony'yi çok farklı bir şey olacağını mı sanıyorsun? Marka fanatikliğinin alemi yok.
  • SPHAR3X kullanıcısına yanıt
    Video bana ait değil, Sihirli Elma yazarı Yekta Fırtına,ya ait.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    hocam fanatiklik falan değil 2 kez değiştirdim 2 side orjinaldi. Benim çevremde s3 s4 s5 kullanıpta batarya değiştirmeyen yok. Şişiren şahıs benim. Kullandığım cihaz Note 4 edge son olarak bir adet aldım. şarj edip koydum. Z2 yi note edgeden çok daha sert kullandım. batarya teknolojisi aynı diyorsun. Note 7 ile bataryaları milletin yüzünde patlayan note 8 le yine batarya sorunu olduğu gerçeğini kabul eden ben miyim? Burada fanatikliği siz yapıyorsunuz. Aynı kullanımda Sony nin amiral gemisi Samsungun amiral gemisinden çok daha iyi dayanacaktır. Ayrıca sene olmuş 2017 s8 pluslar note8ler arayüzde kasıyor. Tabi siz bunu da reddedersiniz. bense kafayı yiyorum. 4 5 bin tl para verip 2bintllik sonynin performansını görememek üzücü. M9 da da aynı şekilde 4-5 ay içerisinde batarya şişti. Şuan Meizu Kullanıyorum MaşaAllah ı var.

• quote:

Orjinal olsa nolucak Varta denen dandirik birsey sanki cok onemli birsey.Samsung'un fast charge'larinin yanina yaklasamaz x aliyorsan samsung fast chargede alirsin.3 yil nasil bekliyorsunuz onu anlamadim neyse kisacasi Sacma bir konu.

insanda beyin olmayınca böyle saçma sapan şeyler yazabiliyor.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    sen konuşma ya yorma kafanı
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    şu an mi kullanıyorum bi öncesinde de lg idi daha öncede samsung s4 ve s5 kullandım, s4 ü 1.5 yıl s5 i 2.5 yıl kullandım bataryalarına hiç birşey olmadı
  • Turkcell'in müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgisiz ve çok kalitesiz, müşteriyi umursamaz tavırları var. 18 yıllık abonesiyim, bende 8 gün önce bir ürün aldım turkcell internet mağazadan. Kargonun bana ulaştığı aynı gün hatta sonraki günlerde de defalarca iade talebi yaptım, şikayet yazdım. Şikayetvar siteside dahil olmak üzere yaptığım onca şikayetten sonra dün nihayet iade talebim için aradılar. Kargoyu adresinize yönlendiriyorum, ürünü sizden alacaklar demelerine rağmen ürünü almak için kargo hâlâ gelmedi. Bu arada aldığım cihaz kutusunda bekliyor. Daha sonra biraz araştırınca benzer konulardan dolayı mağdur olanları da gördüm. Sarı kutu puanları dahilinde bedava verilen ürünler harici hiçbir şey almanızı tavsiye etmem, yoksa uğraşır durursunuz. Daha kargo gelecek, iade onaylanacak, turkcell parayı geri ödeyecek. Afedersiniz ölme eşeğim ölme, sizi çok uğraştırırlar, sinir hastası olursunuz. Eğer kredi kartı ile ödeme yaptıysanız vay halinize, extre çoktan gelmiştir bile ve siz elinizde olmayan ürünün parasını ödemek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 10 Ocak 2018; 10:53:59 >

• vay kandırıkçılar

• Ülkede dürüst şirket kalmadı. Herkes para peşinde. Kimse tüketiciyi düşünmüyor. Kimse namuslu çalışmıyor. Allahım sonumuzu kendimiz imzaladık , savaş çıkmasına gerek kalmadı. Türk halkını , Türk halkı yok edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 10 Ocak 2018; 16:37:7 >
  • Markaların promosyonlarında dahi olsa reklam ve ürün bilgilendirmelerinde sahtecilik yapması suç bildiğim kadarıyla.

Bence üzerine gidilmeli ciddi şekilde.
  • quote:

Varta? Dandik?

Bilgi olmadan fikir sahibi olunca böyle oluyor her halde.

Bugün de başkası yerine utandık hamd olsun.
  • Ahaha ülkenin yöneticisi ney ki şirketi ne olsun , aynısının laciverdi işte.
  • Skandal... Verdiğimiz paralara yazık cidden...
  • fofer kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.