Şimdi Ara

IPhone X - Turkcell’in Hediye Ettiği VARTA Kablosuz Şarj Cihazı Sahte Mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya yapmış, tedarikci lavuk çakmasını yollamış.
    Turkcell deki sorumlu kişi kontrolunu yapmadan iphone alanlara sevk etmiş.

Farkına varmışsın, adamlar iade edin orjinalini gönderelim demişler.
    Daha ne yapsın :)
  • Bugün beni 532'den aradılar ve ürünün tedarikçi tarafından sahte gönderildiğini ve ürünü geri alacaklarını söylediler. karşılığındada 300 tl alt limitsiz çek tanımlayacaklarmış ama çek ne zaman yüklenir belli değil.

not: sahte olduğu hakkında herhangi bir bilgim yoktu. burada yeni gördüm.

edit:

ürünü de kurye ile alacaklarını belirttiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi number12 -- 12 Ocak 2018; 16:30:27 >
  • Ürün iadesi ile ilgili başka aranan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

Ürün iadesi ile ilgili başka aranan var mı?

benide aradılar az önce ürün teslim alındıktan sonra alt limtsiz 300 tl çek yükleyecekler 30 mart son kullanımlı olacakmış.
  • Beni de aradılar, aynı şekilde ürünün sahte olduğunu, tedarikçi firmaya karşı yasal işlemleri başlattıklarını, kargo şirketi ile geri alacaklarını, ürün ellerine ulaştığında alt limitsiz 300 TL hediye çeki tanımlayacaklarını söylediler.
  • Beni de geçen gün aradılar bu konu ile ilgili olarak. Görüşme sonrasında turkcell.com.tr deki ürünlere baktım ve satın alınası bir çok ürünün stokta olmadığını gördüm. ( kablosuz şarj üntesi, jbl hoparlör, Apple airpods)... Verecekleri hediye çekinin de bir son kullanım süresi vardı fakat ben hatırlamıyorum. Hatırlayan yazabilir mi ? Zira bu son kullanım hakkında da baskı yapmamız gerekiyor aksi halde stokta olmayan ürünler sebebiyle ihtiyacımız olmayan bir ürün almak zorunda kalacağız.

Bu sebepten ötürü ben iade etmek yerine tüketici haklarına başvurup hakkımı onlar üzerinden nakit almayı yada 2018 yılı sonuna kadar kullanabileceğim bir indirim çeki talep etmeyi düşünüyorum. Pazartesi günü tükeyici haklarına gidip dilekçe yazmadan önce konuşacağım, Nasıl bir hak talebinde bulunabilirim diye.
    turkcell müşteri hizmetlerinin bu konu hakkında zerre bilgisi yok malesef.

• Sözde kurye ile aldıracaklardı ama henüz gelen giden biri yok...

Sizde durum nedir?
  • İlk aradıklarında iki gün içinde kurye gelecekti sözde. Turkcell i aradım kimsenin bilgisi yok bekleyin dediler

• Forumda bir arkadaş hediye çeki aldığını yazmıştı; o yüzden aklıma takıldı...
  • 1 şubatta kısa mesaj ile 300TL indirim için şifre gönderdiler. Bir çok ürün stokta olmadığı için hemen kullanmadım, airpods için "haber et" seçeneğini kullandım. Geçen gün stoklara girdiğini görünce de indirimi kullanıp 600tl ye satın aldım. Turkcell fiyatlarının piyasaya göre yüksek olması sebebiyle piyasadam sadece 150 TL karlı satın almış oldum. Dün kargoya verildi. bekliyoruz...

Bu arada gönderilen şifreyi(kodu) istediğiniz herhangi bir hesapta kullanabilirsiniz. İsterseniz birden çok hesapta kodu kullanabilirsiniz fakat 1 tanesinde ürün satın almayı gerçekleştirirseniz artık o kod ile ne aynı ne de başka hesapta ürün satın alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 7 Şubat 2018; 9:57:3 >
  • Kayıt açtırdım bakalım; müşteri hizmetleri bilgisiz bu konuda maalesef...
  • Konu varta ya da bildirilmeli, onların açacağı dava bireysel tepkiden daha etkili olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende müşteri hizmetlerini aradım konu hakkında pek bilgileri yok. Bir ay oldu gelecekler ürünü almaya hayırlısı artık.

Tabi hediye çekini kullanacak düzgün bi ürün de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Bende müşteri hizmetlerini aradım konu hakkında pek bilgileri yok. Bir ay oldu gelecekler ürünü almaya hayırlısı artık.

Tabi hediye çekini kullanacak düzgün bi ürün de yok

Ben Airpods'da kullandım. Çok ihtiyacım var mıydı ? Hayır yoktu. Kablosuz şarja ihtiyacım vardı. Uğraşmamak için stoklara girdiği anda airpods satın aldım. Sıra geldi kablosuz şarja... xiaomi mi7 ile sağlam bir kablosuz şarj ünitesi sunmasını bekliyorum.
    Stok problemi yaşıyor ve uğraşırım derseniz bekleyin. Baktınız stok problemi geçmedi kodun son kullanma tarihinden birkaç gün önce turkcelle yazılı iletişime geçersiniz, yardımcı olurlar. Olmazlarsa da tüketici haklarına başvurup her türlü kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 12 Şubat 2018; 9:5:13 >
  • En son 2 hafta önce aradım hala gelecekler de alacaklar cihazı.

Hiçbir sitede haberi de çıkmadı bu olayın teknoloji siteleri uzak doğudan haber yapmayı daha çok seviyor.

• Geçen gün yine aradım Turkcell i onlar telekurye ile konuşmamı söylediler.

Telekurye’nin haberi bile yok.

Şimdi tekrardan konuştum Turkcell den bi arkadaşla, sizi ilk kim aramıştı hangi numaradan aladı gibi sorular sordular....

Bu işten bi şey çıkacağı yok geçmiş olsun

• Sahte şarj cihazıyla ilgili bir gelişme var mı beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 15 Mart 2018; 12:23:15 >
  • Turkcell ile uzun görüşmelerden sonra dün kurye geldi.

• Bana dün 300 tl kod göndereceğiz diye sms attılar hala gelen yok
  • İthalatçı firma sahtekarlık yapmış . Türkcell'de bu firmaya dava açmış diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.