Şimdi Ara

İPhone XR arka kamera camı çatladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun (İPhone Xr) arka kamera camı çatladı.Telefonun garantisi devam ediyor. Apple’ın servisleri yüklü bir ücret isteyip telefonu değiştiriyorlar diye okudum ama ben küçük bi cam için o kadar para vermek istemiyorum.Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı?Garantisini bozmadan sadece camı değiştirebilecek bir yer önerebilir misiniz?

İPhone XR arka kamera camı çatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremhsmlr -- 17 Haziran 2019; 19:6:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantisiz değiştirme şansınız yok. o koruma camının değişmesi oldukça zahmetli bir iş. hem çok para verirsiniz hem de çakma cam takarlar hem de telefonun garantisi gider. bence bu şekilde kullanmaya devam edin.

bazı sitelerde kamera camı için koruyucu satılıyor onları inceleyin. belki estetik olarak da sizi tatmin eder
    https://www.amazon.com/Casetego-Compatible-Protector-Transparent-Definition/dp/B07H3H63BT
  • Hocam sorunuzun cevabını bilen biri cevaplayacaktır. Sakıncası yok ise nasıl çatladı öğrenebilir miyim?

İlk defa gördüm.

• 2 defa ekran catlatim ama arka kamera catlatmak kirmak büyük yetenek merdiven alti saglam bi yer bulabilirsen iyi ama yazik olucak.

• elmatadori kullanıcısına yanıt
    Düştü hocam,Apple’ın silikon kılıfından vardı üzerinde ama Yine de kırıldı maalesef.

• Geçmiş olsun.

Kameranın camı ayrı satılıyor mu? Önce bunu araştırmak lazım. ifixit.com'dan falan bakmak lazım.

Kamera camının ayrıca satıldığına rastlamadım. Genellikle kamera ile beraber geliyor. Ama olabilir. Fakat ayrıca satılsa bile gerçekten işinde profesyonel biri yapmalı.

Yapıştırmalı mı? Yoksa tırnaklı olup geçmeli bir yapıya sahip mi?

Hepsine bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de spigen ın şu kalın malzameli kılıfı var, konustuğum insanlar ses boğuk geliyor diyorlardı dün kılıfı çıkardım konustum, ses %20-30 daha iyi geliyor dediler. şaşırdım nasıl böle bişy olabilir deliği de var sesin gideceği. çözemedim.
  • garantisiz değiştirme şansınız yok. o koruma camının değişmesi oldukça zahmetli bir iş. hem çok para verirsiniz hem de çakma cam takarlar hem de telefonun garantisi gider. bence bu şekilde kullanmaya devam edin.

bazı sitelerde kamera camı için koruyucu satılıyor onları inceleyin. belki estetik olarak da sizi tatmin eder
    https://www.amazon.com/Casetego-Compatible-Protector-Transparent-Definition/dp/B07H3H63BT
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

garantisiz değiştirme şansınız yok. o koruma camının değişmesi oldukça zahmetli bir iş. hem çok para verirsiniz hem de çakma cam takarlar hem de telefonun garantisi gider. bence bu şekilde kullanmaya devam edin.

hocam tr amazondan ben aldım, arka uygulamasını yaptım, işe yaramadı cepte sürtüyor ve çıktı. Çok sağlıklı bişy değil o.

• hocam merhaba hortlatıyorum ama kamera camını ne yaptın? benim telefonunda kırıldı 4200 tl istediler
  • Çok büyük birşey değil kameraya sorun yapıyorumu

• Ucuz sadece cam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.