Şimdi Ara

 İPHONE 14-13-12-11 HIZLI ŞARJ TYPC KABLO / 20W PRiZ APPLE TR GARANTİLİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
76
Favori
36.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar Kondisyon #Sıfır
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • APPLE İPAD 12W şarj aleti elinizde mevcut mu acaba ? varsa ücreti ne kadar
  • 21'inde kulaklık sordum, ben eft yapmadan sağolsun kendisi kargoyu göndermiş. Paket bugün elime ulaştı, ürün beklediğim gibi çok güzel çıktı. Kesinlikle öneririm.
  • takipte kalalım
  • İphone 6 için kulaklık varmı acaba plastik kutuda olanlardan ve kargo ile fiyatı nekadar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    60 tl hocam kargoyu yarı yarıya karışalarız

• 2metre kablo var mı hocam?

• Keisaku kullanıcısına yanıt
    Bimde satılan eski ürünler yok hocam bende kutudan 1 m kablo cıkıyor hepsi kutu içeriği ve yeni nesil 3mm kablolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 16 Nisan 2018; 16:7:24 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkürler iyi satışlar.
  • Takip

• Şarj cihazı-kablo-kulaklık aldım. Eft yapmadan takip numarası verdi. Dün konuştuk anlaştık bugün kullanıyorum. Kesinlikle öneririm.
  • Sorunsuz alışveriş. Hızlı kargo. Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı ödemeyi beklemeden kargoya verdi, ürün de elime çabucak ulaştı. Sorunsuz alışveriş, güvenilir satıcı. Tavsiye ederim.
  • Lightning girişli kulaklık aldım. Satıcı çok ilgili ve hızlı bir arkadaş ürünler de kesinlikle orjinal. Tekrar alışveriş yapmak istediğim arkadaşlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Celik

geçen sene kulaklık ve şarj bu sene 7 plus için kulaklık alındı şimdi ise iphone 7 plus kutu içeriği aldım allah nasip ederse haftaya da macbook kutusu alacağım tedarikçim oldu kendisi sorunsuz güvenebilirsiniz.
    bu arkadas baskasına referans olmus.BU ARKADAS OS;..''URAN BOĞA DOLANDIRICI.
    100TL mi göndermediği gibi kendini banlatmış. aman birilerine referans olanlara inanmayın güvenmeyin hocam
  • Mesajım bulunsun

• Lightning girişli kulaklık aldım. Kendisi harika bir insan sunduğu kolaylıklar için ayrı teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

• 2 yıldır çeşitli ürünler aldım kardeşimden , hiç mağdur etmedi beni. Kesinlikle çok iyi bir insan , dün adaptör istedim bugün elimdeydi. Hiç düşünmeden alın arkadaşlar elindekiler tükenirse üzülürsünüz benden söylemesi :)

• ipad şarj aleti lazım. 12W LİK elinde varsa ulaşabilir misin bana hocam? şu an ki şarj aletimide sizden almıştım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 16 Haziran 2018; 18:11:53 >
  • İphone şarj başlığı ve kablosu var mı?

• LİGHTNİNG KABLO kargo dahil fiyat nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.