Bildirim
İphone XS mi 11 Pro mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben xs 64gb kullanıyorum Anam 11pro max kullanıyor. İki telefonda ekran boyutu hariç aynı şey. Ayrıca kare kamere çok sırıtıyor tabi bu zevk meselesi. İşlemciside güçlü ama hadi 1sn fark etsin ne olacak. Senin durumunda olsam airpods almak istesem o ikiliyi tercih ederdim ama ben kulaklık sevmem 11 pro alırdım. Yani ikiside iyi seçenek😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
11 Pro tabiki. AirPods bir kere tasarımsal olarak kulağa tam oturmuyor dışarıdan gelen sesleri alyor ki bence çok kötü bir kulaklık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için tam emin olucaktım arkasından bir kararsızlık daha eklediniz cümlenize. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sene çıkan seri de aktif gürültü engelleyici vardı. Siz kullanıyormusunuz eğer gürültü engelleyiciye rağmen hala yapıyorsa almam elbette.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bildirim sesi gelmiyor
- apple değişim belgesi
- airpods sol kulaklık az ses
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X