İPHONE XS OLED YANIĞI SORUNU YARDIM LÜTFEN ( GÖRSELLER EKLENDİ)
-
-
fotoğrafını atabilir misiniz bakalım şuna
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4fotoğrafını atabilir misiniz bakalım şuna
Resimleri ekledim. Resimde böyle net göründüğüne bakmayın, çıplak gözle dikkatli bakınca ancak anlaşılıyor. Apple nın bu durumlarda cihazın garantisi bitse bile 1 yıl bu durumlar için ekran değişim garantisi veriyormuş. Pazartesi İstanbuldaki Apple nin Zorlu Centerdeki servisine randevu aldım.
-
Hocam konuyu takipteyim güncelleyin lütfen. -
Olec teknolojisinin belkide en can sıkıcı kronik bir sorunudur ekranda iz sorunu bu sorun uzun süre ekranda sabit hareketsiz görüntülerde oluşur
-
quote:
Orijinalden alıntı: jovenOlec teknolojisinin belkide en can sıkıcı kronik bir sorunudur ekranda iz sorunu bu sorun uzun süre ekranda sabit hareketsiz görüntülerde oluşur
Apple bu durumda ekran değişimi veya yeni telefon veriyor mu ?
-
cihazınızın garantisi varsa elbet ya tamir yada değişim olur.
-
Benim iPhone 7'mde olmuştu OLED olmamasına rağmen. Ekranı değiştirdiler düzeldi garanti kapsamında. Akasya'da oldu değişim. Ancak bir süre sonra ekranın üstünü düzgün takamadıklarını düşündüm yine götürdüm yeni ekran taktılar bir daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdaminTeki -- 12 Ekim 2020; 20:18:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jovencihazınızın garantisi varsa elbet ya tamir yada değişim olur.
Bugün İstanbuldaki Zorlu Centerdeki Apple teslim ettim, ekranın değiştirirler dediler ama yinede cihaz incelenmesi gerekiyormuş. ortalama 7 gün verdiler tamir süresi için.Umarım yaparlar. Garantisinin bitmesine 2 ay kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 14 Ekim 2020; 12:50:26 > -
Sıkıntı olmaz değişim yada tamir edilir
-
Ekranı değiştirdiler. Takılan ekranada 90 gün garanti verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 16 Ekim 2020; 13:24:44 >
Benzer içerikler
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- iphone 12 mini batarya
- iphone 11 pro max nfc var mı
- iphone 15 pro max imei atılır mı
- apple ücret iade edilemez
- adaptif parlaklık ne demek
- ios 16 duvar kağıdı
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X