Şimdi Ara

İphone yamulan telefon hakkında bakanlık şikayeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıyı sildim Hiç kimseye iyilik yaramıyo. kimse dm atmasın cevap vermeyeceğim kendiniz uğraşın ne diyeyim yemediğim küfür kalmadı bıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiseitan -- 7 Aralık 2015; 14:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerikadaki cihazlar ile burası farklı. aynı zamanda garantiside farklı. ordan aldığınız cihaz burda garanti dışı, burdan aldığınız orda garanti dışı. o yüzden bir sonuç çıkmayacak muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

amerikadaki cihazlar ile burası farklı. aynı zamanda garantiside farklı. ordan aldığınız cihaz burda garanti dışı, burdan aldığınız orda garanti dışı. o yüzden bir sonuç çıkmayacak muhtemelen

Amerikadaki cihazlar ile burdaki cihazların ne farkı var hocam sallama. Fark yok sadece gsm türü farkları var, garanti amerikadan alınan ürünün koduna göre türkiye de de geciyor, sadece cdm olarak üretilen modellerin gsm yapısı farklı oldugundan Türkiye de parca olmadıgından garantiSi yok. Ama diğer modellerin bal gibide var.

Arkadasın dediği yamulmanın değişip değişmeyeceğini bilmiyorum ama mutlaka bu konudada apple adım atacaktır.

• Yalnız Türkçeniz çok kötü. Okurken zorlandım.

Apple yamulan telefonu kullanıcı hatası olarak görüyor. Ücretli değişiyor cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Yalnız Türkçeniz çok kötü. Okurken zorlandım.

Apple yamulan telefonu kullanıcı hatası olarak görüyor. Ücretli değişiyor cihazı.

Amerika'da kullanıcı hatası görmüyor demiş arkadaş işte. Çifte standarttan yakınmış. Doğruysa skandal bir olay...

• hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    Neden? Buradakiler başka iphone mu

• Pm atarmısın merak ettim

• benim cihazımda yamuldu eğer değişim gibi bi durum varsa lütfen beni de bilgilendiriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

amerikadaki cihazlar ile burası farklı. aynı zamanda garantiside farklı. ordan aldığınız cihaz burda garanti dışı, burdan aldığınız orda garanti dışı. o yüzden bir sonuç çıkmayacak muhtemelen

Amerikadan aldığım 6plus cihazın burda Genpa tarafından değişimi yapıldı. Her cihaz garanti dahilinde değil ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Yalnız Türkçeniz çok kötü. Okurken zorlandım.

Amerika'da kullanıcı hatası görmüyor demiş arkadaş işte. Çifte standarttan yakınmış. Doğruysa skandal bir olay...

Doğru. Her ülkede farklı uygulama var. Kimi ülkede kullanıcı hatası, kimi ülkede direk değişim, kimi ülkede indirimli fiyat ile değişim. Vaktinde yabancı bir site vardı. iPhone'ları bükülenler bu sitede fotoğraflarını, ne zaman büküldüğünü, hangi apple stor'a başvurulduğunu ve verilen cevabı paylaşıyordu. ABD'de bile bazı storlar kullanıcı hatası diyormuş.

• Hala yamuluyor mu be yuh. 6s'den bahsetmiyorsunuzdur sanirim, gucle bile zor yamuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ile ilgili Türkiye'de soruşturma açılacak, bunu da kimse bilmeyecek? Bir de ceza verilmiş hatta, sonuçlanmış herhalde.

• Burası Türkiye Cumhuriyeti.

Yamulduysa gider yenisini alır benim vatandaşım. Garanti de neymiş ?

ABD insanı gibi fakir mi sandınız siz Türkiye nüfusunu.

50.000 euro'luk araba 50.000 tl gibi gelir insanlara artık
  • Yamulma sorununda bile bazilari halen ivedilikle Apple i savunmakta helal olsun diyorum :) Sanayi ve ticaret bakanligi olaya el atar zaten bir sekilde,bende Apple kullanicisiyim ama hirsizin hic mi sucu yok olayina benzetilmeye baslandi bu durum,pek normal degil acikcasi.

• 3. dünya ülkesiyiz ne bekliyorsunuz ki
  • Hocam eyvallah ugrasmissinda bir satir bosluk birakmak kac kurus forumca toplanip verelim Baya degerli birsey herhalde.
    Okuyacaktim vazgectim,ben basindan baslayayim sonundan da bir kardesimiz geri gelsin ortada hesaplasalim

• İyi ozaman garanti bitmeye yakın şöyle bi eğelim telefonu,sonrada götürüp mızmızlanalım paramızı geri alıp üst modeli alalım. Bükülme olayı bence büküldükten sonra o kadar para veren kişiye yan etki yapıyor. Türkiyede bunu yapsınlar. Yurdun 4 bir yanından i6 sahipleri elinde yamuk iphone u ile izdiham yapar orayı apple da ülkeyi terkeder. bizde sakat o iş bence:)

• axiseitan kullanıcısına yanıt
    Konu önemli tabi, ama sunuşu da iyi olursa daha iyi olur. Amacım tartışmak değil, aksine, yardımcı olmak.

Edit: Soruşturmayı ve kaynağı atın. Biz de bakalım. Bınunla ilgili bi haber vs çıkmadı telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 7 Aralık 2015; 11:23:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.