Şimdi Ara

iphone yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese slm iyi forumlar. konuyu nereye açacağımı bilemedim. inşallah konu kirliliği yaratmam.
    benim sorunum şu: eski iphone'umun yerine yeni iphone aldım. eski cihazı bir akrabama verdim. akrabamın benim eski iphone'nun rehberine kaydettiği numaralar benim rehberimde de görünüyor. ve tam tersi benim kaydettiğim numaralar akrabamın rehberinde görünüyor. hatta kendi cihazlarımızla çektiğimiz fotolar ve videolar bile birbirimizin iphone'unda görünüyor. bu sorunu nasıl hallederiz????
    vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• icloud açıktır kardeş bunu kapatman lazım.bak sonra ters şeyler olur.yengeni farklı durumlarda görmek istemezsin yani,ya da kirli çamaşırlar ortaya dökülür.bunlar sıkıntılı konular aman dikkat
  • quote:

icloud açıktır kardeş bunu kapatman lazım.bak sonra ters şeyler olur.yengeni farklı durumlarda görmek istemezsin yani,ya da kirli çamaşırlar ortaya dökülür.bunlar sıkıntılı konular aman dikkat

teşekkürler
    bu arada akrabama verdiğim eski cihaz 3GS bendeki yeni cihaz 4S. hatırladığım kadarı ile 3GS'imde icloud yoktu.
  • bu arada icloud hiç kullanmadım nasıl kapatacağımı anlatırsanız minnettar kalırım
  • Ayarlar-İcloud -hesabı sil de sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayarlar-İcloud -hesabı sil de sorun çözülür.

teşekkürler hocam. peki icloudda sadece kişileri etkisizleştirirsem olur mu?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: belthazor44

quote:

Ayarlar-İcloud -hesabı sil de sorun çözülür.

teşekkürler hocam. peki icloudda sadece kişileri etkisizleştirirsem olur mu?????

Olur,Kişiler ve fotoğraf yayınını kapat eğer diğer notların vs.giderse problem olmaz diyorsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olur,Kişiler ve fotoğraf yayınını kapat eğer diğer notların vs.giderse problem olmaz diyorsan.

herkese teşekkürler yardım ettiğiniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.